depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Borban az igazság: jön az új DM lemez és turné

Borban az igazság: jön az új DM lemez és turné

A Depeche Mode nem csak zenéjében, klipjeiben és színpadi megjelenésében követ sajátos utat, de úgy tűnik, a fiúk a következő album megjelenését és az azt követő turnét is rendhagyó módon adják a rajongók tudtára. Először az egykori alapító Vince Clarke kottyantotta el egy budapesti interjú kapcsán, hogy szerinte már készül az új Depeche Mode album. Fletch ezt egy olaszországi DJ fellépése kapcsán a mosdóban cigarettázva erősítette meg. Az elmúlt héten pedig az extravagáns színpadi ruhatárával mindig meglepetést okozó Martin Gore élete legkonvencionálisabb öltözékében, egy jótékonysági est kedvéért fekete öltönybe bújva (igaz jobb zsebe és nyakkendője továbbra is a „lázadó” Martint idézi) hullajtott el újabb információ morzsákat.

2012. február 11-én Santa Barbarában a The Vintners’ Foundation jóvoltából boraukciós estet rendeztek a Casino Royalban a Direct Relief International nevű egészségvédelmi civil szervezet támogatására. A szervezet idén a tüdőgyulladásos gyermekek megsegítését tűzte ki célul, mely betegség a fejlődő országokban élő 5 év alatti gyermekek körében a legfőbb haláloknak számít (cca. 99%-ban!). Az eseményen részt vett Mr. Martin L. Gore is, aki az alábbi meglepetés csomaggal járult hozzá az aukció bevételének növeléséhez.

Martin Lee Gore

„Élő Aukció No. 15: Csapj le a Depeche Mode-ra!

Ez az egyedülálló Depeche Mode ajándékcsomag életre szóló élményt kínál egy olyan együttes szerencsés rajongója számára, amely zenészek generációit ihlette meg szerte a világon. Ez a zene tényleg olyan lesz, amit korábban sosem hallhattál (vagy láthattál). A kulisszák mögött. Közvetlen közelről és személyesen. A stúdióban és a turnén.

Ez az együttes nem más, mint a zenetörténelem legnépszerűbb és legsikeresebb elektronikus zenekara. Több mint 100 millió eladott album és kislemez világszerte, és tucatnyi Top 10 album Nagy Britanniában. Az angliai Essexből indult Depeche Mode harminc évet meghaladó zenei múlttal a háta mögött még mindig a zenei világ korszakalkotó tagja.

Most lehetőséged nyílik arra, hogy a kulisszák mögé tekintve győződhess meg arról, vajon miért is. Te és az általad választott meghívott egy teljes napot tölthetsz 2012-ben a Depeche Mode-dal a santa barbarai stúdiómunkálatok alatt és saját szemeddel láthatod, miként készül következő, bizonyára újfent legendássá váló albumuk. Mindezek után, hogy élményeidet tovább gyarapíthasd, a rock sztárok útitársává szegődve látogathatod meg a következő turné valamely állomását.

Te és meghívottad egy általad kiválasztott városban felülhetsz az együttes magángépére és együtt utazhatsz a Depeche Mode tagjaival következő koncertjük színhelyére. A hihetetlen élmény lezárásaképpen pedig egy különleges helyről tombolhatod végig a koncertet, s hallhatod élőben többek között azt a dalt, amit a világon elsőként Te hallhattál a stúdióban.”
 
Forrás: VintnerAuction_Program_Web.pdf

Bár gondolom, függetlenül attól, hogy Ben Hillier lesz-e a producer vagy sem, sokan licitálnának spórolt pénzükből ezért a díjért, sajnos az aukció időközben már le is zárult, remélhetőleg jelentős összeggel gyarapítva a jótékony célú alapítvány számláját. Mi pedig reméljük, hogy tényleg legendás albumot és legalább két budapesti fellépést magában foglaló koncertturnét kapunk majd a fiúktól.
Ajánlott videók
Alan Wilder exkluzív buli meghívója 2006.03.27. Suffer Well Dave Gahan - Endless [Live at Spinner] LaserTheater - depeCHe MODE Show 1984.08.20. Master And Servant Rammstein - Stripped

2012.02.21. 14:16 | Greedy | 9276 Olvasás | 20 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©