depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Alan Wilder újra a depeCHe MODE-ban

Alan Wilder újra a depeCHe MODE-ban

És valóra vált egy álom, még ha csak egy koncert erejéig is! Alan Wilder a depeCHe MODE-al együtt játszott a színpadon, 16 év után újra! Lehet, hogy nem véletlenül késik a Live DVD? Egy ilyen kis extrának mindenki örülne! Alan a Somebody alatt kísérte zongorán Martint. Dave ezekkel a szavakkal üdvözölte Alant:
Ladies and gentlemen, the legendary Mr. Alan Wilder!”.

A közös produkció után Alan a színpad széléről követte végig a bulit, sok más prominens személy társaságában (Jonathan Kessler, Gareth Johnes, Ben Hillier, Flood, Dave felesége Jennifer és ha minden igaz Vince Clarke). A koncertet több, komolyabb kamerával is rögzítették, ha nem is minden dalt. Az pedig biztos, hogy ez a koncert is kiadásra kerül az LHN-nél, amit már a koncert előtt hirdettek.


Alan így nyilatkozott: "Dave contacted me a few weeks back and asked if I'd be willing to join them on-stage. He assured me that everyone in the band was into the idea. I was very happy to accept, especially as it was all in a good cause and we were long overdue some kind of reunion of this sort. It was great to see everyone again and catch up a bit, and it was also the first time I have actually 'seen' Depeche Mode perform!"


Fotók | Gareth Johnes fotói | Koncert info: 2010.02.17 : London, Royal Albert Hall, UK


Ajánlott videók
John The Revelator - magyar felirat Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó Dave Gahan - Deeper And Deeper [Live at Spinner] Enjoy The Silence - animation video 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 6.rész 2009.09.22. Perfect - Fringe - Promó

2010.02.18. 00:53 | Faith | 38221 Olvasás | 303 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©