depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Júniusban új bulival jön a depeCHe MODE

Júniusban új bulival jön a depeCHe MODE

Eszükbe sem jut, hogy valaha is feloszlanak


BUDAPEST - Fantasztikus bulit tartott tegnap este a depeCHe MODE a Papp László Sportarénában. Az utolsó férőhelyekig megtöltötte a csarnokot a lelkes tömeg, amely már délelőtt gyülekezni kezdett. A koncert előtt a zenekarról Martin L. Gore az Aktív című műsor riporterének, beszélt - a teljes interjút az együttes tagjával ma este láthatják a TV2-n.

 
 
- Hogy érezték magukat Magyarországon? Belekóstoltak a budapesti éjszakába?
Martin L. Gore: Jól! Hétfő este egy fergetegeset buliztunk a stábunkkal együtt!
- És mivel töltötték a keddet?
Gore: Pihenéssel. Egész nap a hotelben voltunk, nem nagyon mozdultunk ki, onnan pedig egyenesen a koncerthelyszínre jöttünk.
- Sokan kíváncsiak arra, hogy mi lesz a depeCHe MODE-dal. Valaha megfordult a fejükben, hogy abbahagyják?
Gore: Az utóbbi időben minden lemezünk megjelenése után szárnyra kapnak olyan hírek, hogy feloszlunk. Ez nem így van; ezen nem is gondolkoztunk!
- És mi a következő lépés, terveznek új lemezt?
Gore: Most leginkább az lebeg a szemünk előtt, hogy befejezzük ezt a turnét. A Playing The Angel a második leghosszabb turné a zenekar történetében, így amíg nincs vége, nem kovácsolunk újabb terveket!
- Júniusban újra visszatérnek Magyarországra. Az akkori közönség mást hall majd, mint a mostani?
Gore: Más programot játszunk majd, igen. De ez nem jelenti azt, hogy este ne nyújtanánk a maximumot! Igazi, fergeteges bulit csinálunk!
 
(klátyik)


Az év koncertje volt


BUDAPEST- Talán annyian még nem töltötték meg az újjáépített Papp László.Sportarénát, mint tegnap este. A depeCHe MODE buliján a színpadtói legtávolabbi sarok is zsúfolásig megtelt, alig várták a rajongók, hogy színpadra lépjenek kedvenceik. Aztán pontosan 21 órakor felcsendült a zene. Az első két szám a legújabb albumról szólt (A Pain That I’m Used To, John The Revelator), de a közönség a harmadik nótánál lött igazán tűzbe, amikor felcsendültek az A Question of Time ismerős dallamai. Ugyan korábban olyan kósza hírek kaptak szárnyra, hogy az együttes történetében a második leghosszabb turnét már nem bírja az énekes Dave Gaham hangja, ebből szerencsére egy szó sem volt igaz, mintha stúdióban szólt volna az összes nóta.
 
H. G.

 
A teljes cikk: Képgaléria - Újságcikkek

Forrás: © Blikk




Ajánlott videók
Ghost - Russian Version Dave Gahan - Saw Something [Live at Spinner] 2009.03.11. TV2 Aktív 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 2.rész 1988.09.12. Strangelove 88 Sajtótájékoztató 2013 - Online videó

2006.03.23. 02:22 | Faith | 5329 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©