depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Koncertbeszámolók
Hirdetés
Tour Of The Universe - Amerikai szakasz

A depeCHe MODE megjelölte azokat az Észak-Amerikai városokat, amelyekkel következő turnéjának a ’Tour of the Universe’ állomásait bővítették.

Az újabb nemzetközi koncertkörút, amely a brit szinti pop úttörőinek újonnan megjelenő albumát fogja bemutatni, Israelben, Tel Aviv-ben kezdődik, május 10-edikén (Bemelegítő koncert: Luxemburg - május 5.) és számos európai stadiont érint majd július közepéig. A turné ezután folytatódik majd Észak-Amerikában július 24-25-ödikén Torontóban és Montrealban és meg sem áll egészen 18 várost és helyszínt érintően, amely két Los Angeles-i koncertet is magában foglal. A pontos időpontok és helyszínek a lenti listában olvashatók. A jegyeket március 13-adikától kezdik el árusítani.

A depeCHe MODE 12. stúdióalbuma a ’Sounds Of The Universe’ (Az Univerzum hangjai) április 21-edikén jelenik majd meg az Egyesült Államokban. Ez az új kiadvány ismét az együttes és Ben Hillier (Blur, Doves) közös munkáját jegyzi, aki abban segédkezett a zenekarnak, hogy új lemezük egyfajta retró-futurisztikus hangzást kapjon. Az első kislemezes dalt a „Wrong”-ot, a bemutatója után (ECHO Awards - Németország) már a rádiók is elkezdték játszani.

A jól meg szokott CD formátum mellett a ’Sounds Of The Universe’ dupla LP és egy speciális CD/DVD formátumban és egy speciális ’deluxe box set’ kiszerelésben is megjelenik majd, amelyre extra anyagok is felkerülnek. A DVD-én ’a kulisszák mögött’ címmel rövid riport és dokumentumfilmeket láthatunk majd arról, hogyan is készült az album. Többek között régi, archív felvételek, demók és egyéb stúdiófelvételek is helyet kapnak rajta.

Úgy, mint a legutóbbi stúdióalbumuk esetében is (Playing The Angel), a depeCHe MODE új dalait túlnyomórészt a zenekar fő dalszövegírója Martin Gore szerezte, de a banda frontembere Dave Gahan is - aki két korábbi szólólemezén már bizonyította dalszerzői tehetségét, hozzájárult pár saját szerzeménnyel az albumhoz.
A depeCHe MODE eddigi tizenegy stúdióalbuma a legtöbb országban (20) bejutott a TOP10-be, Amerikát is beleérve. Mindent összevetve mára közel 100 milliós példányszámot meghaladó eladásokkal bírnak világszerte.



 
TOUR OF THE UNIVERSE - NORTH-AMERICAN TOUR 2009
 
07.24. Toronto, Molson Amphitheater, Kanada
07.25. Montréal, Bell Centre, Kanada
07.28. Washington, Nissan Pavilion, USA
07.31. Boston, Comcast (Great Woods), USA
08.01. Atlantic City, Borgata, USA
08.03. New York, Madison Square Garden, USA
08.10. Seattle, Key Arena, USA
08.12. San Francisco, Shoreline Amphitheater, USA
08.14. San Diego, Cricket Wireless Amphitheater, USA
08.16. Los Angeles, Hollywood Bowl, USA
08.17. Los Angeles, Hollywood Bowl, USA
08.20. Santa Barbara, County Bowl, USA
08.22. Las Vegas, Pearl Concert Theater, USA
08.23. Phoenix, US Air, USA
08.25. Salt Lake City, E Center, USA
08.27. Denver, Red Rocks, USA
08.29. Dallas, Superpages, USA
08.30. Houston, Woodlands Pavilion, USA
09.01. Atlanta, Lakewood Amphitheater, USA
09.04. Tampa, Ford Amphitheater, USA
09.05. Ft. Lauderdale, Bank Atlantic, USA
 
 
Forrás: Live Daily


   
   

   

2009.03.10. 10:06 | Cívis Target | 14649 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó cikkek
Kategóriák
TOP Cikkek
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©