depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Kiadványok
Hirdetés

Remasters 2. rész

Remasters 2. rész

Október másodikán jelenik meg a Depeche Mode második Remasters-sorozata a Mute-nál. Az együttes fennállásának 25. évfordulója alkalmából megjelentetett speciális kiadvány a három klasszikus album – A Broken Frame, Songs of Faith And Devotion, Some Great Reward – egyéb bónuszokat is tartalmaz, melyek minden bizonnyal a gyűjtők szívét is megdobogtatják majd.

Ez a második rész folytatása a digitálisan feljavított és újrakevert, 5.1-es hangzású sorozatnak, melynek első részében a Speak And Spell, a Music For The Masses és a Violator kapott helyet, s mely kiadványról a Q magazin is elismeréssel nyilatkozott.

A kétlemezes gyűjtői kiadáson megtalálható az újrakevert sztereó és 5.1-es hangzású album, az adott időszak összes B-oldalas dala, és persze nem hiányozhat a korszakot bemutató, 30 perces kisfilm sem, melyben interjút láthatunk a tagokkal. Az újratervezett, 16 oldalas füzetecskében helyett kaptak az album eredeti arculatát bemutató fényképek, új fotók, a dalszövegek és bevezetőt olvashatunk Daniel Millertől.

Az 1981-ben alakult Depeche Mode (Dave Gahan, Andy Fletcher és Martin Gore) közel 400 hetet töltött az angol listákon, és kiérdemelték a kritikusok és a közönség elismerését. Az 1981 és 1998 között megjelentetett 13 lemez mind bejutott az első tízbe, akárcsak a 2005-ös Playing The Angel.

Szeptember 25.-én kerül a boltokba a Live In Milan című háromlemezes kiadvány, mely tartalmazza a Touring The Angel-koncertről készített filmet, az extrákkal tűzdelt DVD-t, és a koncertszámokat tartalmazó CD-t.

November 13-án adják ki a DM első gyűjteményes lemezét Best Of Depeche Mode Vol. 1. címmel, melyen többek között helye kap a Just Can’t Get Enough, az Everything Counts, a Personal Jesus, az Enjoy The Silence, a Precious és az új dal, a Martyr is.

A fennmaradó 4 lemez (Construction Time Again, Black Celebration, Ultra, Exciter) remasterelt kiadvány jövőre jelenik meg.

A friss hírekért látogasd meg a Remasters aloldalt a A dM hivatalos honlapján!

Forrás: Remasters, depechemode.com




Ajánlott videók
1987.12.28. Behind The Wheel Alan Wilder Prágai Meghívója Dave Gahan - Favorit interjú 1982.02.01. See You 1989.08.29. Personal Jesus John The Revelator a Megatáncban

2006.08.31. 06:10 | Kucced | 5363 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Remasters 2. rész

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©