depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Kiadványok
Hirdetés

Remasters 2. rész

Remasters 2. rész

Október másodikán jelenik meg a Depeche Mode második Remasters-sorozata a Mute-nál. Az együttes fennállásának 25. évfordulója alkalmából megjelentetett speciális kiadvány a három klasszikus album – A Broken Frame, Songs of Faith And Devotion, Some Great Reward – egyéb bónuszokat is tartalmaz, melyek minden bizonnyal a gyűjtők szívét is megdobogtatják majd.

Ez a második rész folytatása a digitálisan feljavított és újrakevert, 5.1-es hangzású sorozatnak, melynek első részében a Speak And Spell, a Music For The Masses és a Violator kapott helyet, s mely kiadványról a Q magazin is elismeréssel nyilatkozott.

A kétlemezes gyűjtői kiadáson megtalálható az újrakevert sztereó és 5.1-es hangzású album, az adott időszak összes B-oldalas dala, és persze nem hiányozhat a korszakot bemutató, 30 perces kisfilm sem, melyben interjút láthatunk a tagokkal. Az újratervezett, 16 oldalas füzetecskében helyett kaptak az album eredeti arculatát bemutató fényképek, új fotók, a dalszövegek és bevezetőt olvashatunk Daniel Millertől.

Az 1981-ben alakult Depeche Mode (Dave Gahan, Andy Fletcher és Martin Gore) közel 400 hetet töltött az angol listákon, és kiérdemelték a kritikusok és a közönség elismerését. Az 1981 és 1998 között megjelentetett 13 lemez mind bejutott az első tízbe, akárcsak a 2005-ös Playing The Angel.

Szeptember 25.-én kerül a boltokba a Live In Milan című háromlemezes kiadvány, mely tartalmazza a Touring The Angel-koncertről készített filmet, az extrákkal tűzdelt DVD-t, és a koncertszámokat tartalmazó CD-t.

November 13-án adják ki a DM első gyűjteményes lemezét Best Of Depeche Mode Vol. 1. címmel, melyen többek között helye kap a Just Can’t Get Enough, az Everything Counts, a Personal Jesus, az Enjoy The Silence, a Precious és az új dal, a Martyr is.

A fennmaradó 4 lemez (Construction Time Again, Black Celebration, Ultra, Exciter) remasterelt kiadvány jövőre jelenik meg.

A friss hírekért látogasd meg a Remasters aloldalt a A dM hivatalos honlapján!

Forrás: Remasters, depechemode.com




Ajánlott videók
2006.03.27. Suffer Well LaserTheater - depeCHe MODE Show [Low Quality] Alan Wilder - Update 3 The Ultimate Video Mix 2007 1988.09.12. Strangelove 88 Dave Gahan - Saw Something

2006.08.31. 06:10 | Kucced | 5349 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©