depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Kiadványok
Hirdetés

Live In Milan és Best Of Live

A korábban érkező híreket végre az egyetlen hivatalos depeCHe MODE oldal is megerősítette. Szeptember 25-én a depeCHe MODE rajongók tábora az üzletekre veti majd magát, hogy megkaparintsa az új dupla DVD + CD kiadványt a „Touring The Angel: Live In Milan”-t.

A 3 lemezes csomag tartalmazni foga a teljes koncert anyagot, valamint további extrákat a 2 DVD és 1 CD lemezen. A Blue Leach által rendezett koncertet a Milánói Fila Fórumban rögzítették 2006 február 18 és 19-én. Az első lemez 20 élő felvételt, köztük az aktuális kislemezeket a „Precious”, „A Pain That I’m Used To”, „Suffer Well” és a „John The Revalator” dalokat tartalmazza majd.

A 2. DVD lemezre extrák halmazát préselték, így két bonus élő felvételt [„A Question Of Lust”, „Damaged People”], egy Anton Corbijn által forgatott 20 perces dokumentumfilmet. Mint tudjuk Anton keze munkáját dicsérik a jelenlegi koncertek és kiadványok dizájnjai, s a „Suffer Well” videó is. A lemez szintén tartalmazza a turné hivatalos beharangozóját, mely 2005 nyarán Németországban volt, s az eddig még nem publikált elektronikus sajtóanyagot [„Playing The Angel” EPK]. A fölöslegesnek tűnő extra CD tartalmaz majd 30 percet a DVD lemezeken lévő élő dalokból.

A fanatikus rajongók unszolására a „Somebody” helyett a „Shake The Disease” került a kiadványra. Azok számára, akik inkább a „Leave In Silence” vagy a „Photographic” című dalokat üdvözölték volna, még nincs veszve semmi, hisz felmerült egy „Best Of” Live CD ötlete is, melyet a turné anyagából a Live Here Now állítana össze.

A következő linken egy rövidfilmet tekinthettek meg a Milánói koncertről: dM Live in Milan

Forrás: Side-Line




Ajánlott videók
1986.02.10. Stripped 1990. Halo The Ultimate Video Mix 2007 1982.04.26. The Meaning Of Love Alan Wilder Prágai Meghívója Dave Gahan - Endless [Acoustic]

2006.07.04. 11:54 | Faith | 5362 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
2. Hozzászóló: fragile | Időpont: 2006.07.16. 13:44
fragile

Hát a születésnapi ajándékom azt hiszem nekem is megvan. Illetve meg lesz.  :-)
Sokat gondolkoztam már én is rajta, hogy miért, de nekem is mindig az a vége, hogy közönség szempontjából nehéz a magyart felülmúlni.  :)

 
1. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2006.07.13. 00:42
Useless-girl

Huhúúú... Már nagyon várom a DVD-t. Azt hiszem ez lesz a szülinapi ajándékom!  :-)  8-)
(Megnéztem ezt a kis videót is, a Nevernél sikeresen újra elkapott a sírhatnék meg a lúdbőrödzés. ;)  - noha ennyiből még mindig azt szűröm le, hogy a magyar közönség jobb volt |-| )

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©