depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Kiadványok
Hirdetés

Live In Milan és Best Of Live

A korábban érkező híreket végre az egyetlen hivatalos depeCHe MODE oldal is megerősítette. Szeptember 25-én a depeCHe MODE rajongók tábora az üzletekre veti majd magát, hogy megkaparintsa az új dupla DVD + CD kiadványt a „Touring The Angel: Live In Milan”-t.

A 3 lemezes csomag tartalmazni foga a teljes koncert anyagot, valamint további extrákat a 2 DVD és 1 CD lemezen. A Blue Leach által rendezett koncertet a Milánói Fila Fórumban rögzítették 2006 február 18 és 19-én. Az első lemez 20 élő felvételt, köztük az aktuális kislemezeket a „Precious”, „A Pain That I’m Used To”, „Suffer Well” és a „John The Revalator” dalokat tartalmazza majd.

A 2. DVD lemezre extrák halmazát préselték, így két bonus élő felvételt [„A Question Of Lust”, „Damaged People”], egy Anton Corbijn által forgatott 20 perces dokumentumfilmet. Mint tudjuk Anton keze munkáját dicsérik a jelenlegi koncertek és kiadványok dizájnjai, s a „Suffer Well” videó is. A lemez szintén tartalmazza a turné hivatalos beharangozóját, mely 2005 nyarán Németországban volt, s az eddig még nem publikált elektronikus sajtóanyagot [„Playing The Angel” EPK]. A fölöslegesnek tűnő extra CD tartalmaz majd 30 percet a DVD lemezeken lévő élő dalokból.

A fanatikus rajongók unszolására a „Somebody” helyett a „Shake The Disease” került a kiadványra. Azok számára, akik inkább a „Leave In Silence” vagy a „Photographic” című dalokat üdvözölték volna, még nincs veszve semmi, hisz felmerült egy „Best Of” Live CD ötlete is, melyet a turné anyagából a Live Here Now állítana össze.

A következő linken egy rövidfilmet tekinthettek meg a Milánói koncertről: dM Live in Milan

Forrás: Side-Line




Ajánlott videók
Sounds Of The Universe - Reklám Rammstein - Stripped 2009.06.25. M1 - Este - Anton Corbijn Interjú NLMDA - Búzamező Budapesten 1984.03.12. People Are People Sajtótájékoztató 2013 - Online videó

2006.07.04. 11:54 | Faith | 5344 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©