depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Lézer a világban

Lézer a világban

Futótűzként terjed a LézerSzínház híre a világban. A két legismertebb nemzetközi és az egyik német depeCHe MODE oldalon már megjelentek a beharangozók, északi szomszédunk is tökéletes fordításban tette közé a sajtóanyagot!

Bízunk benne, hogy sok rajongó érdeklődését felkelti majd az esemény! A magyar rajongók pedig így még egy lépéssel közelebb kerülhetnek az együtteshez, akik talán a nyáron maguk is tiszteletüket teszik a LézerSzínházban.  ;)

Hírek a világból:

HOME - www.depeche-mode.com

www.depechemode.sk

www.depmod.com

www.delle101.de




Ajánlott videók
Rammstein - Stripped 2007.10.08. Dave Gahan - Kingdom Sounds Of The Universe - Reklám 1987.08.24. Never Let Me Down Again 1984.10.29. Blasphemous Rumours John The Revelator - magyar felirat

2009.03.25. 15:40 | Faith | 5594 Olvasás | 22 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Lézer a világban
Lapozás:  <  1 2
2. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.03.25. 17:54
Capricornus

Asszem most jutottam el addig, hogy felfogjam a sorokat, pedig legalább 2 órája olvastam a hírt XD (Eddigi rekordom: több, mint 4 óra távlatából röhögni egy poénon XD)

“A magyar rajongók pedig így még egy lépéssel közelebb kerülhetnek az együtteshez, akik talán a nyáron maguk is tiszteletüket teszik a LézerSzínházban. ” - De klassz lenne! :D ;)

 
1. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2009.03.25. 16:20

Ez jó! :-) És remélem, hogy freestate.hu, nem pedig a konkurenciával fémjelzett!

 
Lapozás:  <  1 2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©