depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Két újabb koncert marad el

Két újabb koncert marad el

A július 9-én tartott Bilbaóbeli koncerten Dave Gahan vádlija megsérült, így sajnos az orvosok tanácsára az európai szakasz két utolsó koncertjét is le kellett mondani az együttesnek.

Az orvosok tanácsára Dave pihentetni kényszerül sérülését, hogy annak állapota minél hamarább javuljon. Ezen idő szak alatt nem tud a koncerteken részt vállalni, így azokat a csapat kénytelen volt lemondani.

A depeCHe MODE a rajongók elnézését kéri! A jegyek mindkét eseményre visszaválthatóak.
 
A két elmaradt koncert:
 
2009.07.11. Porto, Portugália
 
2009.07.12. Sevilla, Spanyolország
 
 
Forrás: dM.com




Ajánlott videók
1990. Clean 1993.06.04. Condemnation [Paris Mix - Live] 1997 Ultra EPK - magyar felirat EMA 2006 - Interview Üzenet a magyar rajongóknak - 2005 2009.06.24 RTL Klub - Fókusz: Depeche Mánia

2009.07.10. 15:27 | Faith | 75556 Olvasás | 614 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás: « Első  <  5 6 7 8 9 >  Utolsó »
494. Hozzászóló: board | Időpont: 2009.07.18. 05:32
board

érdekes én az exciter ota nem nagyon szeretem a dm-et.mondjuk a play t. a. az nagy meglepetés volt számomra

 
493. Hozzászóló: Onix | Időpont: 2009.07.18. 05:27
Onix

Sziasztok!
Hűha!Látom felforrósodott a hangulat tegnap este! :) Én 29 vagyok,férjes asszony,bár már visszafogtam magamat,de azért még tudok ám rajongani :-) !Koncerten például totál bepörögtem,megszűnt minden,csak a zene volt,az eső,a felszabadultság érzése…mikor az ember eggyé válik a zenével…most is beleborzongok.Meg hát,a DM bulikon is általában táncolok kifulladásig. :) Szóval jó az,ha meg tudjuk őrizni magunkban a gyermeket.

Most jut eszembe!Mode93: jössz jövő szombaton bulizni Végállomásba?/én is Szhelyi vagyok ;) /

 
492. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.07.18. 05:18
Angelus

Én az Exciter óta szeretem a DM-et, az volt az első cd, amit megvettem tőlük. :-) És asszem az egyetlen albumuk itthon, nálunk, ami no1 lett az eladásokban. :) Mondjuk azóta már mindet hallgattam, és a kedvencem egyértelműen az Ultra, még mindig. :-) Viszont minden albumukon van legalább 2-3 olyan szám, ami már zenetörténelem.

Nekem a Soutval sincsen bajom, nagyon kellemes számok vannak rajta, tök letisztult lett, hangzásvilágában sem hasonlít a korábbihoz, meg semmiben sem, de minden DM lemez más. :) Nem is lehet őket összehasonlítani, és ez nem is feltétlenül baj! A Peace klipje viszont nagyon ötlettelen lett, a Wrongé meg az utóbbi évek legjobbja.  |-|  Asszem ilyen ütős klipet a Placebotól láttam jó régen utoljára, az volt a Pure morning. :)

 
491. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.07.18. 05:13
Angelus

Useless girl!

Nagyon egyetértek. A rajongás, mint olyan egyáltalán nem baj, mert sokak életére nem csak a szülei hathatnak pozitívan vagy negatívan, hanem a megválasztott példaképek is erősen befolyásoló hatásúak. Ezért baj az, hogy vannak olyan közszereplők, akik nem jó példák, és így nem mutatnak valami jót a rajongóik számára. Sajnos az ember az már csak ilyen utánzó lélek, mert mindent utánzással tanulunk meg, már ami a pszichológiai fejlődést illeti. :) (a biológiai más téma)

No ez meg már nagyon pszichologikus lett. :-)

 
490. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.07.18. 05:05
Mode93

teljesen*

 
489. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.07.18. 05:04
Mode93

Jézusom mennyit írtál :D Nem baj, tudok olvasni..XD Az első szakaszra azt mondom, hogy amíg a korombeli lányok a fiúkkal és a divatozással foglalkoznak, addig én csak a DM-el, és semmi sem érdekel, csak Dave, csak Andy, csak Martin és csak Alan XDD (ezt most elmondtam..XD) Lehet, hogy később kicsit majd én is lenyugszom :-P   Amit Zsoccinak írtál, azt én írtam :-)  Vagyis az első sort :D Na szóval érted XD nem tudok ma írni se meg beszélni se..XD Amit pedig jantar-nak írtál, az az utolsó pár sor, azzal teljesn egyetértek 8-)

 
488. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.07.18. 04:53
Useless-girl

Mode93: igen, egyébként azt nézem, hogy ennyi idősen én is ilyen voltam mint te, de hát az idővel lenyugszik kicsit az ember, és nem mindig védi olyan vehemenciával az együttest, mint annak idején. :D nálam pl. már az számít leginkább, hogy én mit érzek velük kapcsolatban, s egyre kevesebbszer akadok ki olyanokon, akik ócsárolják vagy fikázzák a dM-et. Persze azért még előfordul. :P (na hát ezt most úgy mondom, mintha olyan öreg lennék a 22 évemmel XD) Na de hát értitek. :d Mindennek megvan a maga ideje. Szerintem jó dolog, hogy ilyen fiatalon (és később is) tud ennyire rajongani valaki valamiért. Az ismerőseim többsége értetlenül áll az én mély rajongásom előtt is, mert ők képtelenek ilyet érezni. Ez persze nem feltétlen az ő hibájuk, de szerintem nekik a rosszabb, mert kevésbé gazdag az életük. (Egyébként ez a “gyerekesnek” tűnő viselkedés, amit én pl. szeretek és nem mindig tudok kontrolálni, azért rám is rám szokott törni, csak azt nem feltétlen itt osztom meg Freestate-en. :D)

Zsocci: azt hiszem jantar írta, hogy akár bármelyik albumot összehasonlíthatnád a SOTU-val, mert mindegyik más. Ugyan én még az Exciter megjelenésének idejében nem ismertem a srácokat túlzottan, de a többiek és az egyik barátnőm elmondásai alapján pl. azt a lemezt is rengetegen lehúzták (meg pl. az ULTRA-t) is, aztán pár év múlva meg már csomóan azt írják az egykori fikázók közül, hogy mennyire szeretik, meg hogy azokról is kéne több számot adni koncerten. Nos, úgy tűnik a Mode albumoknak be kell érniük, amit én nem bánok. Valaki hamarabb magáénak tudja az aktuális albumot, van, aki nem. Minden albumnál lesznek olyanok, akik lehúzzák és kritizálják, mert nem azt kapják, amit elvártak. Ez így van rendjén, ezen nem lehet változtatni. Kíváncsi lennék, hogy pár év múlva mit fogsz gondolni a SOTU-ról (de most komolyan, anélkül, hogy most rávágnád, hogy ugyanolyan szarnak fogod tartani).  ;) Egyébként meg már párszor elmondtam itt is, hogy látom én is a hibákat, pl. nekem főleg mostanság a management húzásai verték ki a biztosítékot párszor vagy pl. a Peace kritikán aluli videója, de nem vagyok elvakult fanatikus, aki mindent benyel tőlük. Az meg hogy csorgatjuk a nyálunkat (mert igen, én is szoktam - főleg külföldi zártabb fórumon) egy-egy bandatagért, az miért baj? Ez a jelenség mindenhol jelen van, csak van, ahol kevesebb nyilvánosságot kap. Egyébként szerintem a többségünket egyáltalán nem zavarná, ha három lábuk és két fejük lenne a tagoknak, mert nem az a lényeg, hogy hogyan néznek ki, az csak egy amolyan “bónuszcsomag”. Én akkor is ugyanígy szeretném őket, ha a fentebb említett módon néznének ki, mert annak idején sokáig pl. azt sem tudtam, hogy néztek ki, mégis baromira megszerettem őket, a zenéjüket.

jantar: teljes mértékben egyetértek veled. A gyerekek amúgy is sokkal több mindent érzékelnek és látnak. nem véletlen szokták mondani, hogy akiben él a gyermek, az sokkal fiatalabbnak érzni magát a valós kora ellenére is. igazad van, sajnos egyre inkább “abszolút felnőttekkel” vagyunk körülvéve, akik elmerülnek a problémáikban, nem tudnak rajongani, vagy észrevenni az élet apró örömeit, s teljes szívvel örülni is nekik. Nekem ez sikerül, és noha még én is fiatal vagyok, remélem, ezt sikerülni fog tartani is az előttem lévő évek során. :) erre azt mondanám, hogy törekszem az egyensúlyra. reálisan látom eléggé azért a világot annak ellenére, hogy vannak “gyerekes” (és most nem feltétlen rossz értelemben) megnyilvánulásaim. (többen mondták egyébként már korábban is, hogy érettebben gondolkodom a koromnál, és ezt pl. előnynek tartom. nem véletlen, hogy sokkal több az idősebb barátom, mint a korombeli vagy fiatalabb. egyébként pont ezekről is filozofáltunk barátnőmmel tegnap: szerintem a mode-osok többsége (persze sok kivétel van) azért reálisabban látja a világ problémáit, kevésbé néz át rajtuk. nem nagyképűségből mondom, de aki valóban veszi az üzeneteiket a dalszövegeknek/daloknak, azt én úgy képzelem, hogy kicsit felülről néz szét, kiemelkedik az elbutított tömegekből, jobban látja a hibákat és másnak tud örülni, másképp látja a dolgokat ezen “réteg” tagjaként. (Na jó, kezdek kicsit eltérni a témától, de hát én ilyen “csapongó” vagyok. XD)

Huh, na ezt kifejtettem. XD (Köszönjétek a tegnapi éjszakai hosszas telefonbeszélgetésnek legjobb barátnőmmel a DM-ről és arról, hogy mit is jelent nekünk. XD)

 
487. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.07.18. 04:50
Mode93

Nem tudom, hogy jutott eszembe, de azt mondom:
Az egész élet egy jó nagy Depeche Mode!!!! :D :D :-)  :-)  :-)  :-)

 
486. Hozzászóló: board | Időpont: 2009.07.18. 02:57
board

csabex te mindig olyan jókat mondasz :D :D :D

 
485. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.07.18. 02:52
Angelus

Csabex, száz éve nem hallottam ezt a közmondást. :-)

 
484. Hozzászóló: csabex | Időpont: 2009.07.18. 01:44

Kutya ugat, karaván halad, kedves Zsocci.  :-)

 
483. Hozzászóló: swen | Időpont: 2009.07.17. 18:07
swen

jantar eskuszom en egy beteg állat vagyok meg szerzem 3 hetet kérek és esk hogy meg lessz :-P

 
482. Hozzászóló: jantar | Időpont: 2009.07.17. 16:30
jantar

Már olyan régóta meg szerettem volna kérdezni nincsen meg vkinek Martin Counterfeit2 szólókoncertjének az élő DVDje, ami Los Angeles-ban vettek fel. Ott énekel a lányaival. :D De ezt sehonnét nem tudom megszerezni. :(

 
481. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.07.17. 15:36
Mode93

Most eszembe jutott, hogy talán nemsokára híreket várhatunk Dave-ről.. 24-én lesz vagy lenne a soron köv. koncert, kíváncsi vagyok, hogy elmarad-e, vagy mi lesz :[  Bár én őszintén remélem, hogy Dave már jobban van, de addig eszükbe ne jusson koncertezni, amíg a lába rendbe nem jön.. :)

 
480. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.07.17. 15:35
Angelus

Minden előadónak vannak erősebb és gyengébb albumai, még Bob Dylan is csinált nem egy szar/hallgahtatatlan/pocsék lemezt, de ő készítette a Slow train coming-ot vagy az Oh mercyt is :) Vagy ott van Madonna, aki a Ray of light óta nem nagyon rukkolt elő olyan lemezzel, hogy hanyatt vágtam volna magam tőle.

A DM új lemeze nem a legjobb, de nem lehet mindig ugyan olyan jót csinálni… néha vannak hullámvölgyek minden szinten. Nekem az Ultra, a Violator és a Black celebration a kedvenc lemezeim, de ezeken kívül persze mindet hallgatom. :) Az emberek változnak, a zene is változik és ez a jó vagy épp a rossz benne. :)

 
479. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.07.17. 15:04
Mode93

aha nagyon :-)

 
478. Hozzászóló: jantar | Időpont: 2009.07.17. 15:03
jantar

Mode93 láttam tetszettek a képek. :D

 
477. Hozzászóló: Zsocci | Időpont: 2009.07.17. 14:57

Tettünk!  :D

 
476. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.07.17. 14:56
Mode93

Hát tegyünk. :D

 
475. Hozzászóló: Zsocci | Időpont: 2009.07.17. 14:55

Oké! pont :)

 
Lapozás: « Első  <  5 6 7 8 9 >  Utolsó »
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©