depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

VIII. Depeche Mode Tábor

A Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Köre megrendezi az első Depeche Mode táborát az idén, ami összességében már a VIII. Depeche Mode Tábor!

Két hónappal ezelőtt tartottuk az első Western Black Night Partit Szombathelyen, aminek célja az volt, hogy újra összehozzuk az ország különböző pontjain élő rajongókat! Ennek sikerén felbuzdulva gondoltuk úgy, hogy egy nyári összejövetelt is megtartunk, egy tábor formájában! Tudjuk, hogy ez már nem új keletű kezdeményezés, és hogy pár rajongó eddig szervezett tábort már, de próbálunk újítani, új helyszínekre vinni ezt az eseményt is! Terveink szerint, ez is mint a parti sorozat, mindig más és más helyszínen lesz, így minden évben új élményekkel, látványokkal lehet gazdagodni a Depeche Mode zenéjén, és zenekarokon kívül is!
 
Tervezett program:
 
2010. augusztus 6-7.
Fehérvárcsurgó, The Beach, Tópart Büfé
 
1.nap
18:00 - 06:00 Depeche Mode, Synth Pop, Ákos, Bonanza, Industrial, EBM, Gothic Parti
22:00 - Élőben fellép az Apokrif Depeche Tribute Band
 
2.nap
16:00 - 18:00 Dave Gahan délután –interjúk, ritkán látott felvételek, videók
18:00 - 06:00 Depeche Mode, Synth Pop, Ákos, Bonanza, Industrial, EBM, Gothic Parti
22:00 - Élőben fellép a Damage Depeche Mode Tribute Band
 
Vetítés:
Nappali programként csalogató lehet a komplett The History Of Depeche Mode 1981-2009-es videók vetítése, és amennyiben lehetőségünk lesz rá a „The Posters Came from the Walls” című Angliában vetített filmet is le fogjuk nektek játszani, ha megvalósítható magyar felirattal!
 
Játék:
Mindkét nap délutánján 15:00 órától egy – egy kvízjáték veszi kezdetét, melyben cd-ket, Freestate pólókat lehet nyerni! Az első 3 helyezett fog különféle díjakban részesülni! Szabályok egyszerűek: a három legjobban válaszoló fog nyerni, amennyiben többen lesznek ilyenek azonos eredménnyel, úgy a gyorsaság fog dönteni! A kvíz 20 kérdésből fog állni, melyben a Depeche Mode albumaival, Alan Wilder Recoil sorozatával, és a tagokkal történt emlékezetesebb esetekkel foglalkozunk!
 
Gyermek programok:
Amennyiben igény van rá, és 10-15 gyermek is részt vesz a rendezvényen, a szülőkkel egyeztetve programokat fogunk nekik tervezni, megvalósítani! Jelenleg amik lesznek: lufihajtogatás, arcfestés, bohóc. Várjuk ötleteiteket is!
 
DJ-k:
Mindkét nap rengeteg Dj-vel kedveskedünk Nektek az ország szinte minden szegletéből, klubjából!! Folyamatosan egyeztetünk velük, és kérjük fel Őket, hogy változatos zenéikkel szórakoztassanak Bennetek!

A lemezeknél: Chris [Tatabánya], AMS [Pécs], Josef [Nyíregyháza], Storm [Győr], Richie, Calman [Székesfehérvár], Józan Géza [Budapest], Csicsa [Debrecen]
 
Belépés:
2.napos jegy 3800 Ft elővételben / 4500 Ft helyszínen
1.napos jegy 2000 Ft elővételben / 2500 Ft helyszínen
 
Elővételi jegyrendelés: 2010. július 30.-ig lehetséges, a bankszámlaszámra történő utalás és érkezés után, a megadott postai címre küldjük a karszalagot és a jegyet!
 
Szállás:
A sátorozás /saját sátrakkal/ Ingyenes a helyszínen! Sajnos a helyszín melletti faházakat eladásra kínálják, így nem adják ki szállásnak egyelőre!
 
Szálláslehetőségek Fehérvárcsurgón:
 
Margaréta Vendégház: +36 30 586-1280‎ - itt még két ágy van szabadon, egy szobában
Károlyi Kastély: +36 70 702-7619
 
Étkezés:
Mindkét nap az árban belefoglaltatik egyszeri meleg étkezés is, amit a helyszínen bográcsozással fogunk megoldani! Előreláthatólag bográcsban főtt gulyás lesz az első nap, a második nap bográcsban főtt vörösboros marhalábszár pörkölt! A bográcsoknál Denevér keveri a kanalat! A vacsora 17:00-18:00 között lesz „tálalva”, de étkezés addig lesz amíg csak van a bográcsban!
 
Megközelítés, fotók a helyszínről:
Székesfehérvárig mindenki eltalál, úgy gondolom, onnan több lehetőséget vázolunk fel nektek! Aki gépjárművel jön, annak térképet tudunk biztosítani a következő oldalon, ahol fotókat is találtok a helyszínről!
thebeach.on.hu
 
Aki tömegközlekedéssel szeretné megközelíteni a helyszínt itt tájékozódhat: menetrendek.hu
 
Illetve aki kényelmesebben és kicsit drágábban akar utazni: taxi Székesfehérvártól-Fehérvárcsurgóig 6.000 Ft - telefon: +3630-2764275
 
Szervezők, segítők:
Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Köre, SDMFC, Judy – partifotó, Bizarre Club Győr, Depeche Mode Club Tatabánya, Depeche Mode Club Pécs, Depeche Mode Club Székesfehérvár, Depeche Mode Club Nyíregyháza, Depeche Mode Club Békéscsaba, Blasphemous Club Budapest, New Life Depeche Mode Club Budapest, Depeche Mode Club Debrecen!
 
Várjuk jelentkezéseteket, további információk, és jegyrendelés:
.(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet)
 
Üdvözlettel
Szervezők



Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Köre - Depeche Mode tábor



Ajánlott videók
Recoil - Final Tour Date - Szikra - Budapest 1990. Halo 2009.09.22. Perfect - Fringe - Promó Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó Samsung - Kingdom reklám HDMFC a Cool TV-ben

2010.05.10. 04:54 | Jackal76 | 23441 Olvasás | 175 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: VIII. Depeche Mode Tábor
Lapozás:  <  1 2 3 4 5 >  Utolsó »
135. Hozzászóló: poga | Időpont: 2010.07.07. 13:33
poga

Sziasztok!

Van két szabad helyem a kocsiban… felvétel Pécsen! Akit érdekel írjon, priviben válaszolok!

 
134. Hozzászóló: Chris37 | Időpont: 2010.07.07. 09:36

Hát én tuti ott leszek, mert hát azt hiszem zenét kell szolgáltatnom a kedves DM rajongóknak, és tuti ki fogom bírni két éjszakáig egy sátorban asszonykámmal :-) Legalább egy kis régi fesztivál feelingem lesz, mikor is még üdén, fiatalon egy hetet is kibírtunk évekig a Szigeten satyiban :-)

 
133. Hozzászóló: Judy1 | Időpont: 2010.07.06. 11:34

semmi probléma : )  kedves k_haludka
ha jössz mégis - jól fogod érezni magad - garantáltan : )
ha nem - persze megértjük, h neked épp most így jön ki a dolog.
Jó lesz ez a tábor - minden adott hozzá

 
132. Hozzászóló: k_haludka | Időpont: 2010.07.06. 11:30

Judy,félreértettél,nem a 3 rugót tartom soknak,és hidd el,tisztában vagyok az árakkal…
De mindegy is,nem akarok magyarázkodni.
Bocs a kellemetlenségekért.

 
131. Hozzászóló: k_haludka | Időpont: 2010.07.06. 11:26

Nem állt szándékomban elijeszteni senkit.Ha kicsit negatívra sikerült a mondanivalóm,akkor elnézést kérek.(Ezek szerint régen jártam Fehérvárcsurgón.)

 
130. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2010.07.06. 11:04
Jackal76

Nos egy kicsit megcáfolnálak k_haludka:)
Élelmiszer bolt, kb 150 méterre van a benzinkútnál, illetve a helyszínen minden étkezési, italozási lehetőség adott! Szendvicsek, rágcsálni valók, melegszendvicsek, illetve amit biztosítunk meleg ételt, ezen felül az italok az üdítőtől, kezdve a teáig, alkoholig minden megtalálható és talán nem is oly vészes áron /persze azért drágább mint egy bevásárlóközpont/!
Igen a szállások drágák sajnos még a vendégház is a maga 3000 Ft naponként, de a Károlyi kastély is csak 1000 Ft-tal drágább fejenként, mivel 3 fősek a szobák! Persze amit fontos még megjegyeznem, hogy az eddigi táborok sem jöttek ki ennél olcsóbból senkinek ahogy utánaszámoltam! És azt is azt hiszem elmondhatjuk, hogy ennyi pénzért, ha valakiknek nincs nagyon nagy igényük, még soha egyetlen táborba sem kaptak ennyi mindent mint majd nálunk!
3800 Ft-ért ingyenes szálláshely /sátorban/, napi egyszeri meleg étel, egész napi folytonos buli, illetve vetítés, gyermekprogramok, játékok értékes díjakkal, két népszerű magyar DM tribute zenekar, 8 DJ az ország szinte minden szegletéből! Azt hiszem ez nem elhanyagolható tény!
És még annyit szeretnék elmondani, hogy szerintem pont ez a lényege egy tábornak, hogy ne már egy városban legyen megtartva, ahol a mindennapjainkat éljük!
Nah ennyit szerettem volna megjegyezni, és még annyit kérnék, hogy olyan mondatokkal ne ijesszünk el senkit, hogy ez a világtól oly távol eső pont lenne, mert nem így van:)

 
129. Hozzászóló: Judy1 | Időpont: 2010.07.06. 10:50

kedves k_ haludka
ne haragudj, de minek oda bármi is ?
mi ott leszünk, és lesz sok DM : )
nappal pihen a társaság, este zene
- enni, inni, tisztálkodni lehet majd, lesz napi 1x meleg étel
mi kell még?
az alvás:  ingyen sátorhely és 3000 / éj - szoba abszolút nem drága !
ne hülyéskedj, nem vagy tisztában az árakkal
ha mégis valakinek nincs kedve szállásért fizetni, ott a sátrazási lehetőség ingyen.
sajnálom, hogy nem jössz - mindenesetre
szió

 
128. Hozzászóló: k_haludka | Időpont: 2010.07.06. 09:55

Én baromira szerettem volna menni,mert szerintem is nagyon jó hangulatúak szoktak lenni ezek a rendezvények.Nekem egyetlen problémám a helyszínnel van,azzal is csak azért,mert egyszerűen SEMMI nincs ott,még egy nyamvadt élelmiszerbolt sem.Mindössze két szálláslehetőség adott,az egyik szerintem nagyon drága(még a lealkudott árral is),a másikban meg alig van pár szoba.
Nekem évek óta a DM tábor az egyik biztos pont a nyaraimban,és borzasztóan sajnálom,hogy idén ki kell hagynom,mert nincs számomra megfelelő szállás.
Szerintem nem a vidékkel van baj,sőt,tényleg jó időnként kiszabadulni a fővárosból,és az is tök jó,hogy ilyenkor megismerhetek olyan rajongókat is,akikkel sosem találkoznék a távolság miatt,de Fehérvárcsurgó már az a kategória,ahol a madár sem jár.

Ettől függetlenül én is mindenkinek javaslom,hogy ha van rá lehetősége,menjen,biztosan nem fogja megbánni!

 
127. Hozzászóló: Judy1 | Időpont: 2010.07.06. 02:23

sziasztok
szerintem csak rajtunk / rajtatok múlik, ki jön el, aki akar és tényleg szereti ezeket a zenéket, az év többi napján rendezvényekre / koncertekre jár, annak ez nem lehet probléma. 
valóban valami más lelki oka lehet ennek - nevezzük dac-nak, de más is eszembejut erről, nem akarok senkit bántani, de attól mert nem Pesten van, attól nagyon jó rendezvény lehet, és az is lesz !
én ezt tapasztalom, létszámtól függetlenül a vidéki bulik nagyon jó hangulatúak !
nem pest, nincs tömeg, nincs nyomorgás, és mégis jók ! sőt !
most a tábornál is úgy gondolom, Kesik mindent megtesz azért, valóban - minden kérést próbál teljesíteni, hogy jól érezzétek magatokat.
ő megtett mindent - már csak rajtunk múlik
azt tudom mondani:  aki jön - jön, jól fogja érezni magát, aki nem jön - sajnos lemarad !
: )
Judy(dm-party.hu)

 
126. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2010.07.06. 01:13
Jackal76

Én kicsit másképp látom a dolgot kocka, süni:)
Természetesen én is örülnék, ha több száz emberes fesztivál jellegű rendezvényt lehetne csinálni, hisz akkor még jobb lenne a hangulat! De sajnos a mai magyar viszonylatban, nagyon kell örülni ha akár 100-120 ember is összejön egy-egy ilyen rendezvényre! Mindenki láthatja, tapasztalhatja, hogy klubokban 20-30 vagy jobb esetben 70-80 rajongó gyűlik össze Pesten!!! Vidéken Szombathely, Győr, Pécs kivételével, ahol állandó jelleggel van parti nincs meg az 50 ember sem! Az említett városokban is 100 körüli létszám az ami szokásos!
Én több okot is látok amiért ez az “érdektelenség” jellemzi a rajongókat! Egyrészt a pénztelenség, hisz ha kiszámoljuk a belépő, utazás és a kétnapos költség fejenként biztos felemészt 15-20 ezer forintot, ezen felül sokaknak már családja van, akik nem biztos, hogy Depeche Mode rajongók, így inkább a családfő, vagy családanya úgy dönt, hogy elmennek máshová pihenni ami az egész családnak kikapcsolódás, és vannak azok akik szerintem dacból nem jönnek el, mint ahogy hallottam, hogy irigyek arra, hogy van egy ilyen rendezvény, és nem Ők csinálják, akkor már el sem megy! Ezt már a Black Night parti után és előtt is hallottam, hogy többen úgy voltak vele, hogy minek menjenek el egy vidéki rendezvényre hisz az csak rossz lehet! Hát tévedtek szerencsére ezek az emberek!
Én igenis büszke vagyok arra, hogy több mint 100-an leszünk, hisz nem sokan mondhatják el ezt itthon, hogy ennyi rajongót tudnak megmozdítani egy-egy rendezvényre! De amit még hozzátennék, hogy a székesfehérvári, győri, veszprémi és ezeknek környéki rajongók majd csak úgy betoppannak szerintem a bulira!
Én azt hiszem, hogy most is a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani, zenekarokkal, étkezéssel, gyermekprogramokkal, 12 órás bulikkal, DM focimeccs, játék, nyeremények stb stb, szóval akik nem jönnek el, és ezt azért teszik mert dacosak, azokat csak sajnálni tudom!
Nah nekem ez a véleményem:)

 
125. Hozzászóló: kocka101 | Időpont: 2010.07.05. 19:20

Sziasztok! 
Hát lehet új témát indítok el a szuhaisüni hozzászolásábol hogy /Hát, tényleg lehetnénk többen is!/
Én tényleg nem értem mért is nem jönnek többen !!!  én több embernek is el küldtem az i.i. oldalon meg több klubnak is és még arra sem méltatták ,hogy körüziben tovább küldjék. semmi válasz még a klubok-toll sem kaptam talán kettőtőll pedig vagyok egy párnak tagja ,hogy lesz ismét dm ákos ,bb találkozó. Pedig köztudot dolog, hogy Magyarországon a legnagyobb tábora a dm nek és ennek tudatában ennyi létszáma . Ekkora létszámnak köszönhetően amekkora van a dm, ákos, bb táborának szerintem kisebb fesztivál jelegűnek kéne, hogy legyen. Én az Agárdin voltam először sajnos az előtte lévőkről nem tudtam így nem is voltam ott. Az is el gondolkodtató, hogy ott mért is voltak olyan sokan, azért, mert Agárd a helyszín, de én nem is kötném helyszínhez a dolgot. Számomra érthetetlen ez az egész. Arról nem is beszélve, hogy lehet rá jegyet (ingyen) nyerni és még arra sem mozdultak meg az emberek.  Szóval hol is tartunk, mért is, vagy tényleg divatból telik meg a koncert.  Hát röviden. Azt ne legyek ideges!!!! grrr

 
124. Hozzászóló: szuhaisüni | Időpont: 2010.07.01. 13:05
szuhaisüni

Szia Kesik!Köszi az infót!!
Hát,tényleg lehetnénk többen is!
Mindenki hozzon még egy embert magával…... :-)  :-)  :-)  ;)  :D |-|  :-P

 
123. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2010.07.01. 01:21
Jackal76

Szia Süni!

Akik már jegyet rendeltek és vásároltak, azok több mint 50 en vannak, akik csak jelezték eddig hogy ott lesznek, azok 30-40, ezen felül a DJ.-k, szervezők, gyerekek, még 20-an kb! Szóval összesen kb 100-110 en lehetünk, ha mindenki részt vesz aki jelezte! De remélem még többen is lehetünk!

 
122. Hozzászóló: szuhaisüni | Időpont: 2010.06.30. 13:42
szuhaisüni

Kesik!Kb.mennyien vagyunk eddig pontosan??? :-)  ;)  |-|
Csak úgy,érdekel! :-P 8-)

 
121. Hozzászóló: bogyi | Időpont: 2010.06.29. 15:24

Hűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naggggyon köszönöm (mindenki nevében)!!!! Ez nagyon jó hír!!! ;o)))
Éljen-éljen-éljen!!!!!!!!! ;o)

 
120. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2010.06.29. 13:05
Jackal76

Nah Ping pong asztal lehet lesz:) a fönökök megpróbálnak szerezni a kérésünkre:)
Ezen felül még egy plusz dolgot intéztek el, hogy a Székesfehérvárról akik taxival jönnek Fehérvárcsurgóig azoknak nem 6000 Ft a taxi, hanem 3400 Ft! Ez már sokkal barátságosabb 4 főre leosztva! Ehhez annyit kell tenni, hogy a thebeach oldalról majd le kell tölteni a kupont és kinyomtatni, ami jogosít erre az árra!
Az oldalt megtaláljátok a részletes infóban!

 
119. Hozzászóló: makkos78 | Időpont: 2010.06.29. 07:12
makkos78

kocka101

Jönnek bizony :-)

 
118. Hozzászóló: sori | Időpont: 2010.06.28. 15:37
sori

Én is a pingpong-ra szavazok már ha lehet! :)
Vagy vigyük mi az asztalt is? :) :) :) így értetted?:)

 
117. Hozzászóló: bogyi | Időpont: 2010.06.28. 14:39

De-de-de!!!!!!!!! az is jó!!! ;o))
Az én gyerekeim még szivacslabdás-korban vannak, így mi meg azt viszünk…. ;o))
....csak úúúúúúgy ping-pongoznééééék…..

de azért persze beérem én a szivacs- v., tollaslabdával meg a focilabdát is elrugdosom…. ;o))

 
116. Hozzászóló: poga | Időpont: 2010.06.28. 14:12
poga

Tollas nem lesz jó? Azt viszünk… :-)

 
Lapozás:  <  1 2 3 4 5 >  Utolsó »
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©