depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Dave Gahan jelen volt a Recoil november 1-jei buliján, New York-ban!

A Depeche Mode legénységéből egy újabb tag tette tiszteletét a RecoilSelected Events’ turnéján, Alan Wilder vendégeként!

November 1-jén Alan Wilder aka Recoil New York-ban lépett fel, mely város a ‘Selected Events’ USA-turné utolsó állomása volt. De nem csak ettől volt speciális ez az este, hanem, hogy a Highline Ballroom-ban vendégként felbukkant a Depeche Mode frontembere, Dave Gahan is.

Dave jelenlétére titokban számítottak is a rajongók, mivel a sztárnak évek óta New York a lakóhelye, és maga Alan is megszellőztette a dolgot a koncertet megelőző nap, a Twitter-en keresztül:

Catching up with an old mate or two tomorrow

Dave valóban ott volt, és megnézte a show-t - a külön erre a célra elkerített VIP-szekcióból -, de a lesipuskás fotók tanúbizonysága szerint láthatóan kerülte a feltűnést, és a kontaktust a rajongókkal.


Dave Gahan at the Recoil Event - New York




A Recoil legénysége most Dél-Amerikát veszi célba, hogy aztán november végén visszatérjen Európába, és nálunk, Budapesten tegyen pontot a turné végére, december 4-én.




Ajánlott videók
1985.09.16. It’s Called A Heart Recoil - Berlin - Release Party Dave Gahan - Miracles [Live at Spinner] John The Revelator a Megatáncban 1987.12.28. Behind The Wheel HDMFC a HírTV-ben

2010.11.02. 05:03 | Janurik János | 7371 Olvasás | 21 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  <  1 2
1. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2010.11.02. 06:04
Mode93

Jaaajjj de aranyos ahogy integet 8-)

 
Lapozás:  <  1 2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©