depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Egyéb
Hirdetés

DaMage - For All of the Fun

DaMage - For All of the Fun

Magyarország méltán népszerű depeCHe MODE dalokat feldolgozó zenekara a DaMage ismét meglepetéssel rukkolt elő. A több tucat sikeres élő fellépés után – melyek közül nem hiányozhatott a Sziget sem – stúdióban is rögzítették a depeCHe MODE dalok sajátos értelmezéseit. A virtuális album a „For All of the Fun” címet kapta.

Sokan ódzkodnak a feldolgozásoktól, ám a DaMage dalcsokrát mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Van, hogy az eredeti dal zenei vonalát követve, máskor pedig attól teljesen elrugaszkodva keltik életre a dalokban szunnyadó ősi erőt. A végig élő hangszerek uralta hangzás üdítő a napjainkban megszokott elektronikus feldolgozások után.

DaMage

Kellemes perceket kívánunk a hallgatáshoz és várjuk véleményeitek a hozzászólásokban!

A csapat honlapja: DaMage.dm

A csapat tökéletességre törekvő stílusát méltán képviselő honlapon bőven találtok fotókat, videókat, egyéb információkat a zenekarról, s nem utolsó sorban ingyenesen letölthetitek virtuális albumukat.
 
 
Kapcsolódó anyagok:
 
Bemutatkozik a DaMage zenekar
 
Remekelt a DaMage!




Ajánlott videók
2009.11.18. Fragile Tension 2005.10.17. Clean [Bare version] Dave Gahan - Favorit interjú 2006.10.30. Martyr Sajtótájékoztató 2013 - Online videó Alan Wilder exkluzív buli meghívója

2009.01.21. 15:09 | Faith | 5534 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: DaMage - For All of the Fun
 
2. Hozzászóló: Depeche boy | Időpont: 2009.01.23. 10:18
Depeche boy

Leszedtem,meghallgattam,mert érdekelt!
Szerintem nagyon ötletesek a feldolgozások!A kedvencem a JCGE Prodigy samplerrel,haláli! :-)
Csak így tovább! |-|

 
1. Hozzászóló: MarK | Időpont: 2009.01.22. 05:21
MarK

Először is gratulálnom kell, mivel minden ilyen próbálkozás - hasonló színvonalon legalább is - kifejezetten idő- és energiaigényes. DM-ot feldolgozni nem egyszerű, sokaknak nem is sikerül jól, bár a “tribute” bandák befogadása megítélés kérdése - vki szereti, ha egy kicsit más, elrugaszkodott az előadás, vki pedig inkább az eredetihez hű előadást kedveli.
A DaMage inkább utóbbit képviseli, hol több, hol kevesebb sikerrel sztem. Különösebb elemzésbe nem mennék bele, nem is nagyon kell. A lényeg, hogy néhol egészen tetszetős a hangszerelés, sajnos viszont mindent agyoncsap az egész anyagot végigkísérő siralmas dobhangzás. ;;; Az ének pedig helyenként modoros, valamint a kiejtésre is jobban oda kellene figyelni.
Kár érte, mivel vannak kifejezetten tetszetős részek egy-egy dalban. Ha a produkció fejlődőképes, akkor a pozitívumok idővel “elviszik” az egész előadást, a negatívumok pedig háttérbe kerülnek.
Anyway, csak így tovább! Kívánom, hogy a lelkesedés és a motiváció soha ne vesszen ki a csapatból. :)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©