depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

VCMG - Single Blip

VCMG - Single Blip

Ssssounds :)










Ajánlott videók
Alan Wilder exkluzív buli meghívója Corrupt - Studio Session Dave Gahan - Deutsche Welle interjú 1990.09.17. World In My Eyes 1997.03.31. It’s No Good 2001.04.23. Dream On

2012.01.19. 14:58 | Precious101 | 10312 Olvasás | 43 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: VCMG - Single Blip
Lapozás:  1 2 3 >
43. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2012.02.21. 08:05
EL GRECO

Ezt a videót a felhasználó még nem távolította el…  ;)  :}

  http://www.youtube.com/watch?v=RL2WuYtewgo

 
42. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2012.01.28. 15:23
Faith

Látom izzik az éter! A Sweetest Perfection-re pedig én reagálnék. Tessék alaposan végighallgatni, az a dob-orgia a végén mestermű! Azok a dalok valahol mind egyenként is műfajteremtők voltak.

A Violatorral kapcsolatban hadd meséljek el egy sztorit. Akkortájt jutottam hozzá kicsiny szülővárosomban, mikor épp az Egri Csillagokat kellett olvasni kötelező olvasmány gyanánt. Évekig úgy élt bennem ez az album, mintha az Egri csillagok filmzenéje lett volna! Betoltam az albumot és bevillant a kép, ahogy épp öntik nyakon a törököket! ;)

Csak évekkel később kezdtem felfedezni azt a rengeteg motívumot, hangszínt, a kísérletezés szuperlatívuszokra emelt szintjét! Eltartott egy darabig, míg töröltem a filmet a zenétől. ;)

Viszont mikor ezeket a dalokat ma hallgatom, sokszor még elkap a libabőr a tökéletesség ilyen erejétől.

 
41. Hozzászóló: rmxmusic | Időpont: 2012.01.25. 07:30
rmxmusic

Precinél a pont…Clean a legjobb….Meg is kéne remixelnem:-D

 
40. Hozzászóló: rmxmusic | Időpont: 2012.01.25. 07:27
rmxmusic

Nem értem miért kell bántani a Modern Talkingot:-DDDD

 
39. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2012.01.24. 20:07
EL GRECO

Most, hogy mindenki elszívta a képzeletbeli BÉKE pipát,
  visszakanyarodnék az eredeti témához, azaz a VCMG - ‘Single Blip’ c.nótájához, ami egy igen ütős ‘anyag’ lett, sztem…  ;)
 
 
  ...a PEACE legyen veletek!!!  :-)  :-)  :-)

 
38. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2012.01.24. 17:16
Tharsis

Na jól van azért nem kell megsértődni.  Én is tévedhetek úgy látszik. ;) Akinek egy TMB APO -ja van azzal nem vitázok. ;)

 
37. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2012.01.24. 15:58

Tharsis,

Nos, itt az utolsó hozzászólásom olvashatod (nem csak) ebben a témában. Nem utálom a SOTU-t. Van rajta egy csomó jó szám: In Chains, Hole To Feed, Wrong, Come Back, Miles Away, Corrupt. Ezek mellé még felpakoltam volna a Ghost és Oh Well számokat a Peace, In Sympathy, Perfect helyett és (számomra) felejthetetlen lemez lenne.

És akkor most, további szép estét neked!

Baráti üdvözlettel:

Mőnich László

 
36. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2012.01.24. 15:32
Precious101

Clean az egyik legjobb, ahogy szépen beindul. Nálam nyitó dal lett volna 90-ben, nagyon jó (sejtelmes) introval… Mondjuk a szám eleje 2 percesre hosszabbítva. A fejemben hallom is. :)

 
35. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2012.01.24. 15:25
Tharsis

mönye: lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, de nálam egybeforrt a neved a SOTU utálattal. Ennek oka talán abban keresendő, hogy mostanában újfent elolvastam pár régebbi album kritikához írt hozzászólást ahol igen csak lehordtad a lemezt. Azt csak díjazni tudom ha most épp azt hallgatod, ami azt is jelentheti, hogy talán a Peace kivételével megkedvelted az albumot. :-)

Üdv, Ric ;)

Preci:  Sweetest Perfection, Blue Dress, Clean. Talán túlzás, hogy kukába valók de tudnék élni nélkülük is, sőt…

 
34. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2012.01.24. 15:08
Precious101

@Tharsis
Melyik az a minimum 3 szám ami hallgathatatlan töltelék?
World In My Eyes, The Sweetest Perfection, Personal Jesus, Halo, Waiting For The Night, Enjoy The Silence, Policy Of Truth, Blue Dress, Clean?

 
33. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2012.01.24. 14:41

Olyan jó ez a téma, hogy muszáj reagálnom kedves Tharsis kolléga.  :-)

Nem az a baj, hogy nem tetszik. Inkább az, hogy minden adandó alkalommal bele KELL rúgni. 

Milyen minden alkalomról beszélsz? Mert éppen helyeseltem egyik fórumtársunk beírását, miszerint a Peace nem méltó a zenekartól? Hát, nem foglalkoztam a SOTU-val már egy jó ideje. Pedig most is azt hallgatom, ha hiszed, ha nem.  :-)

De Te mintha bizonyítási kényszert éreznél rá, hogy márpedig az Alan utáni DM -et a földbe kell döngölni. Miért?

Ezt vajon hol olvastad? Szerintem ezzel kapcsolatban valami kényszerképzeted lehet. A saját top 10-ben 5 Alan utáni éra dal is szerepel. Ezek a következők: Barrel of a Gun, Home, Only When I Lose Myself, The Sinner in Me, Wrong. Hoppá, itt még SOTU dal is van. Nahát!!!
A kedven remixeim is Alan utáni időszakból vannak (The Darkest Star - Holden Remix, Holdem Dub, Wrong - Trentemöller remix).
Ezt nevezed te földbedöngölésnek?

Bennem van jó érzés a rajongótársaim iránt még akkor is, ha tudom, hogy demokráciában (?) élünk.

Szóval azt nevezed jolalitásnak, ha a dM-ről jót vagy semmit? Ám legyen neked igazad. Innentől kezdve kussolok.

További jó szurkolást.

Üdv,

Mőnich László ;)

 
32. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2012.01.24. 13:40
Tharsis

mönye. Nem az a baj, hogy nem tetszik. Inkább az, hogy minden adandó alkalommal bele KELL rúgni. Ami nekem nem jön be max. két posztban (vagy még annyiban se) foglalkozok vele aztán hagyom a fenébe. De Te mintha bizonyítási kényszert éreznél rá, hogy márpedig az Alan utáni DM -et a földbe kell döngölni. Miért? Én se rugózok azon, hogy a Violator minimum három száma hallgathatatlan töltelék és kukába való számomra. Bennem van jó érzés a rajongótársaim iránt még akkor is, ha tudom, hogy demokráciában (?) élünk. Ennyit erről.

 
31. Hozzászóló: Greedy | Időpont: 2012.01.24. 11:06

Bunyós Pityu tényleg verhetetlen :)))

 
30. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2012.01.24. 10:32

Teljesen igazad van. Bunyós Pityu is tök jó.  :-)

 
29. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2012.01.24. 10:00
EL GRECO

...Isten hozta ‘El Presidente’ 
  igyekszik az emberfia megosztani, amit lát… :)

  na, igen ez a film is érdekes lehet, akárcsak egy Dj MG szett   ;)

 
28. Hozzászóló: Greedy | Időpont: 2012.01.24. 09:49

@Mönye: Ha ez nem jött volna le, én az egész DM életműért vagyok oda, tokkal, vonóval, na jó meg e-bayes analóg szintikkel és Fletch banánhéjaival:)

Olvasd vissza a hsz-t, és rájössz, én egy szóval sem írtam, hogy eretnek, aki a SOTU-t nem szereti. Csak annyit, ha valaki (természetesen nem rád gondoltam, hanem azokra, akik most nincsenek itt:) nem tudja elfogadni, hogy a DM túllépett a PAP-on és minden lemezében valami újjal kísérletezik (jól vagy rosszul, az más tészta) annak olyan zenekart ajánlatos hallgatni, akik ugyanazt nyomják évtizedek óta.

Ja, és még egy dolog: az, hogy valami tetszik vagy sem, nem egyenlő azzal, hogy jó vagy szar (szerintem pl. Sting jó, csak én nem szeretem). A Peace-t lehet szeretni vagy nem szeretni, de azt mondani rá, hogy szar…

 
27. Hozzászóló: Greedy | Időpont: 2012.01.24. 09:47

Köszi EL GRECO!
Közben ezen is munkálkodik a mester:
http://www.imdb.com/title/tt1972571/
Ha olyan jó lesz, mint a Control vagy az American, akkor megint örülhetünk egy újabb remekműnek a hollandustól…

 
26. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2012.01.24. 09:07
EL GRECO

:-)  :-)  :-)
 
  szval addig is az van, hogy Anton ‘Professzor’ Corbijn is munkálkodott… ;)
 

  http://www.g-star.com/en/

 
25. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2012.01.24. 08:28

“Az azért megdöbbentő számomra, hogy néhány DM Fan konzervatívabb ízléssel rendelkezik öreganyámnál, aki Lehár Ferencen nőtt fel és már Gershwin is radikálisnak tűnik számára. Leginkább azt várnák el, hogy a DM ma is People Are People-t meg Photographic-ot nyomjon magából (néhányan meg SOFAD 2, 3, 4-et akarnak hallani, a jól ismert Alan Wilder-es szimfónikus outrokkal). Nem értem, hogy ha valaki ennyire nem bírja a változást, miért nem hallgat Thomas Anderst meg Modern Talkingot, az közel harminc éve ugyanaz.”

:-)

Számomra meg az a megdöbbentő, hogy vannak, akik személyes sértésnek veszik, ha nem ugyan az a véleményük, mondjuk a SOTU-ról. Kb. kismilliószor kérdeztem, ilyenkor hol a tolerancia? Miért nem lehet elfogadni, hogy valakit a Peace-vel és SOTU-val ki lehet kergetni a világból? Miért ne lehetne a dM rajongója az, aki az említett darabokat nem kedveli? Aki oda van a SOTU-ért, annak miért van lesúlytó véleménye mondjuk a Exciter-ről? Az nem dM? A S&S-ről el lehet mondani, hogy szar, a SOFAD-ról el lehet mondani, hogy szar, de a SOTU-ról nem, miért? Miért zavarja mondjuk Tharsist, hogy nekem más a véleményem az ővétől? És vajon engem miért nem zavar az, hogy neki meg ez a kedvenc lemeze? Számtalan helyen leírta, hogy nagyon szereti ezt az albumot, vajon hányszor írtam erre neki, hogy szar az ízlése? Egyszer sem. De fordítva mindig megtalál, ha éppen nem esek hanyatt valamelyik SOTU szösszenettől, de nem csak engem, hanem mindenki mást is. Mintha ízléstanfolyamon vennénk részt.

Ez a SOTU, egy kurvára megosztó album lett és érdekes, hogy egyből eretnek az, akinek nem tetszik. Az hallgasson Modern Talkingot..he-he.

Az is érdekes, hogy a VCMG kapcsán még mindig ezt a SOTU-ra keresztelt gumicsontot rágjuk, holott most éppen a VCMG itt a téma. És ez az igazán nevetséges.

Ja, magamon is nevetek ilyenkor.  :-)  :-)

 
24. Hozzászóló: Greedy | Időpont: 2012.01.24. 06:31

Már kezdtem aggódni, hogy ez a topic is beszürkül, de hál’ istennek, meg néhány embernek kezd visszatérni a feszültség a posztok közé.

Bár nem kérte, hadd álljak Tharsis mellé SOTU és Peace ügyben. A SOTU szerintem is egy remek album, csak mint a legtöbb DM album és Martin által írt dal, nem adja olcsón magát. Nem akarom idemásolni, a Peace dalszövegénél már leírtam, hogy szerintem miről szól a Peace és miért olyan k… jó. Persze ha valaki csak a prüntyögést és a “felgyújtanám a világot” (sic!) hallja ki belőle, az nem is fogja megérteni, attól tartok.

Az azért megdöbbentő számomra, hogy néhány DM Fan konzervatívabb ízléssel rendelkezik öreganyámnál, aki Lehár Ferencen nőtt fel és már Gershwin is radikálisnak tűnik számára. Leginkább azt várnák el, hogy a DM ma is People Are People-t meg Photographic-ot nyomjon magából (néhányan meg SOFAD 2, 3, 4-et akarnak hallani, a jól ismert Alan Wilder-es szimfónikus outrokkal). Nem értem, hogy ha valaki ennyire nem bírja a változást, miért nem hallgat Thomas Anderst meg Modern Talkingot, az közel harminc éve ugyanaz.

A VCMG-ről meg csak annyit, hogy bár nem járok mostanság diszkóba, amikor meghallottam, kedvem lett volna elmenni egybe. Persze ahol ezt játszák, vagy MG Dj szettjét.

 
Lapozás:  1 2 3 >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©