depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

2010. 01. 11. Live In Budapest - Ott voltunk!

2010. 01. 11. Live In Budapest - Ott voltunk!

Igen, ott voltunk, osszuk meg élményeinket itt! A koncert után biztos sokan osztanátok meg fotóitokat, emlékeiteket egymással. A fórum az a hely, ahol ezt könnyedén megtehetitek. Örömmel várjuk mindannyiótok hozzászólásait, képeit, beszámolóit!

Mivel a hírbejegyzésekhez nem lehetséges egyszerűen képeket hozzáfűzni javasoljuk a fórum használatát, ahol ez gyerekjáték! Az itteni hírnél ezért a hozzászólások tiltva vannak, hogy egy helyen jelenjenek meg az információk.
 
2010. 01. 11. Live In Budapest - Ott voltunk!




Ajánlott videók
Dave Gahan - Deutsche Welle interjú Recoil - Final Tour Date - Szikra - Budapest 1994.01.10. In Your Room 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 2.rész 1981.09.07. Just Can’t Get Enough LézerSzínház és a FREESTATE a HírTV-ben

2010.01.11. 10:40 | Faith | 19108 Olvasás | 186 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás: « Első  <  2 3 4 5 6 >  Utolsó »
126. Hozzászóló: gegidm | Időpont: 2010.01.14. 15:48
gegidm

Helló!
Ha valaki tud 1db kiemelt állójegyet a február 14.-i zágrábi koncertre légyszíves jelezzen.
.(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet)

 
125. Hozzászóló: qkimuki | Időpont: 2010.01.14. 14:30
qkimuki

:-)  :-)  :-)
RAYMI csak nem Te voltál a műsorban amit láttam!? :D
Egyébként én szobafestő vagyok és ha valahova belépek az első az,hogy megnézem a falakat és hibákat keresek… :-)

 
124. Hozzászóló: RAYMI | Időpont: 2010.01.14. 13:45

qkimuki! peched van. Az eredeti szakmám - operatör :D   :D   :D
Minden barátnömmel gondom volt amikor a moziba mindig a hibákat kerestem a filmben - kamera mozgás, fókusz vesztés vagy idétlen panorámázás. Ettől én még élveztem a filmet már ameljk jó volt. Mind ez nem azt jelenti hogy a hibákat keresem mindenben, hanem azt hogy másképpen látom a dolgokat. A zenét is lehet minőségileg is halgatni de lehet technikailag is pl; egy dalban analóg szintetizátor van vagy virussal generált vagy computer által generált hang. Vagy, a zene szarul hangzik 128 kbps minőségben és telyesen máskép 320 kbps-on.
A DM-et bárhogyan halgatom vagy nézem, számomra mindazz amit egy zenekar adhat; érzés, élmény és tehnika.

 
123. Hozzászóló: gig@ | Időpont: 2010.01.14. 13:24
gig@

Angelus!én ha őszínte akarok lenni, akkor az a helyzet,h azért a Broken nekem jobban bejön ;)  :-)  :-)  :-)
az újabb lemezekről mindig van néhány kedvencem,többnyire uaz,mint másoknakí( jaj,mennyire kis felszínes vagyok… :-) ),így a koncikat igazán imádni tudom! nálam csak koncert felvételek szólnak. stúdió csak Music-ig. épp most fejeztem be a mára kijelölt milánói koncertet ;)
holnap 101-ben utazunk,én és a szomszédaim!!!!!!!!! :-)  :-)  :-)

 
122. Hozzászóló: qkimuki | Időpont: 2010.01.14. 13:10
qkimuki

Láttam régebben egy műsort.
Olyan emberek voltak benne akik állításuk szerint imádták a filmeket.
Úgy ültek be a moziba,hogy folyamatosan azt figyelték milyen hibákat találnak bennük .A végén pedig örömködtek,hogy vagy egy tucatot találnak szinte mindegyikben.
Csak sajnálni tudom őket,mert biztos nem élvezik a filmeket….
Ugyan ezt gondolom amikor azt olvasom,hogy a koncerten rossz volt a hang,mert nem így kellet volna hangosítani…..stb….
Nem Rád értettem RAYMI,csak az írásodról jutott eszembe. ;)
Nem is most hanem inkább a nyári Puskás koncert után írtak ilyesmiket.
Nem zavar csak nem tudom megérteni,hogy lehet valamit élvezni ha közben a hibákat keressük benne.  8-)

 
121. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2010.01.14. 10:31
Angelus

Vagyis van koncerten összehasonlítási alapom, mert ez volt a harmadik :) Úgy értem, hogy régiekkel nincsen összehasonlításom.

 
120. Hozzászóló: RAYMI | Időpont: 2010.01.14. 10:30

Tharis! A helyzet az hogy a a Devotional tour Budapesti koncertjén dolgoztak magyar tehnikusok is, és az egyik aki jó barátom, elmondta hogy csak effekteket nyomtak computerröl és a koncert elején felcsendülő intrót( a Higher love előtt) ami meg szallagról ment, minden más pure live volt. Én erre támaszkodom és bár értek a zene tehnikai oldalához nyilván nem esküdhetek meg arra hogy amit hallok és látok az valóban live, hisz koncerten nem vehető ki minden szinti hang és persze nem vagyok melletük hogy lássam hogy a hang forrása az maga Martin vagy Fletch billentyü lenyomásából származik. Nyilván koncert filmen ez látszik amikor közelit adnak a kezeikröl :D

 
119. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2010.01.14. 10:25
Angelus

Az Exciterrel szerettem meg a zenekart, úgyhogy nem mondom magam régi Mode-osnak, és koncertekben sincsen összehasonlítási alapom, de hétfőn nagyon-nagyon jól éreztem magam a Sportarénában. Nincs baj azzal, hogy valaki a régi lemezeket jobban szerette, érthető, de minden változik :) Nekem ugyan úgy tetszik a Broken frame, mint a SOTU :)

 
118. Hozzászóló: gig@ | Időpont: 2010.01.14. 10:07
gig@

Raymi!dehogyis sértődöm meg,ha figyelemesen olvasod,amit írtam,láthatod én sem ma kezdtem! ;) a régo Dm. úgy mozgat meg,mint semi más a világon!de azt hiszem ebben azért már benne van egy kis nosztalgia is; és igen,nekem is idő kellett és néhány koncert élmény,na meg Dave(ő nagyon),h ma már újra tudok,akár egy/72-ben is lúdbörőzni! én örülök,h végre a régi-új szemüvegemben láthatom Őket,ez ugyan nem értő és nem szakavatott, a fülem sem egy vájt fül,így hál’Istennek nem is vagyok már annyira kritikus és durc! ;)  :-)  maradtam és lettem,aki voltam: egy elfogult RAJONGÓ! és én baromira örvendezem,h visszakaptam AZT az ÉRZÉST! Kívánom,h Neked is jöjjön vissza,tiszta szívemből!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)  xxx

 
117. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2010.01.14. 09:41
Tharsis

RAYMI. Azt ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a Devotional alatt csak élőben játszottak?  :[

 
116. Hozzászóló: RAYMI | Időpont: 2010.01.14. 08:53

gig! Amióta elment Alan én nem tudok libabőrös lenni az új daloktól és az nekem nagyon hiányzik. Még az Ultra ment valahogy, aztán már csak a Precious és a Suffer Well. Azóta semmi. Nekem nem jön be az új album. Meg se vettem! Próbálom más uton megközeliteni az új album üzenetét és élményét de bárhogy halgatom arra a következtetésre jutok hogy ez semmi más mint Martin mámoros pillanataiban iródot elvont dalaí. Davenél nem kérdéses hogy mi az ami segitet abban hogy ilyen dalokat irjon ;) Ez az album attól lett sikeres mert nagyon várták nem attól mert jól ki lett dolgozva.Emlékezz csak vissza! A Wrong volt az új album első kislemeze ami nagyon dinamikus és érzésekben gazdag volt. Arra engedet következtetni hogy az új album hangzásával a DM visszatér a gyökerekhezz. Aztán semmi nem szivárgot ki az albumról, jelzem az előzö album kapcsán, a Precious megjelenése után, kiszivárgot pár dal ami annak rendje és módja szerint felkerült az internetre - aki résen volt le is töltötte és az már tudta milyen is lesz az album.
Ha neked tetszik az új album ne vedd sértésnek amit a fentiekben irtam. Én már öreg rajongónak számitok és én megéltem az igazi DM hangzást. A külömbség nagy. Hadd éljek egy jó hasonlattal. 21 évesen liba bőrös voltam a Zsiguli házilag készitett sportkipufogójának hangjátol. Azóta már vezettem Subaru Imprezat is, mégis ha nagy ritkán hallok egy hörgős Zsiguli hangot ismét urrá van rajtam a feeling.

 
115. Hozzászóló: gig@ | Időpont: 2010.01.14. 08:51
gig@

előre is bocs,ha offolnék,de nagyon-nagyon szeretném a fórumon megnézni a képeket,amiket felraktatok,de nem akar sehogy sem sikerülni ;;;  8(  ;;;  már beregisztráltam,de úgysem tudom,nem enged hozzászólni illetve megtagadja a hozzáférést :[  valaki segítene nekem ebben?légyszike!!!!!
(arra gondolni sem merek,h esetleg az ott egy vip-páholy és én ki lennék szegregálva ;)  :-) )

 
114. Hozzászóló: sori | Időpont: 2010.01.14. 08:24
sori

RAYMI: te sem vagy semmi :) :D

 
113. Hozzászóló: Gerald | Időpont: 2010.01.14. 08:20
Gerald

Örülök neki, hogy a Never Let Me Down-ról nem maradtál le :) és a járatról sem. Nem tudom még a Pecsa lesz-e, mindig aznap dől el :).

 
112. Hozzászóló: RAYMI | Időpont: 2010.01.14. 08:13

Gerald. Pacsizás után elindultam kifelé ami nem kis kihivás volt, és amikor a kijárathoz értem meghalottam az Enjoy the silence első hangját. te mint akinek gyökeret ereztett a lába :-) .Vissza mentem és ugráltam eggyet, majd megint elindultam és megint jöt az efektus a Never Let me down again hallatán. Gondoltam magamban;Vazzeg lekésed a géped de legalább tudod hogy miért :D . Végig ugráltam azt is majd szaladtam az autómhoz. Öregem, soha nem vezettem gyorsan a reptérre, de 14 perc alatt kint voltam. Az egészben a szivás az volt hogy a gép 25 perc késéssel indult. Hát láthatatlanban kockásra martam magam. Simán maradhattam még de igy jár aki fel nő és a prioritásaí elöbre vannak az élvezeténél hogy a K….É...B…a Meg!!!
Azért jó volt veletek bulizni - láttál már óriásokat füben ugrálni? Én nem de mi azok voltunk |-|
Ti jól éreztétek magatokat? A végén nem hivtátok meg Martint egy felesre?

23-án megyünk a Pecsába?  :D

 
111. Hozzászóló: Draven | Időpont: 2010.01.14. 07:59
Draven

peZZZZ. Én május 26-án már nem kaptam kiemeltet :) /sajnos/
Azt pedig ilyenkor én is sajnálom, hogy nem vagyok idősebb :)

 
110. Hozzászóló: PeZZZZ | Időpont: 2010.01.14. 07:34
PeZZZZ

Hát igen… sajnos nekem a devotional tour csak dvd formátumban adatott meg. bárcsak ne annyi idős lettem volna akkor mint amennyi. de tegnap így is muszáj voltam századjára is megnézni.

iszonyat jó volt ez a koncert és annyira de annyira vágytam az első sorokba a fanatikusok közé... :D én naiv azt hittem h majd június 26án lesz még állójegy. nem baj nyáron reach out and touch Dave volt :D

 
109. Hozzászóló: gig@ | Időpont: 2010.01.14. 06:38
gig@

Raymi!
Alan kiválásakor bennem is egy világ dőlt össze, ő volt akkoriban a mindenem, Martinra bevágtam a durcit, Andyről akkoriban gondoltam ezt,amit Te most a zippzár húzogatásról.Közben kénytelen kelletlen felnőtté váltam és idő kellett míg az új hangzást befogadta a fülem (azért a mai napig a régi számokra indulok be igazán! ;) ), de mosanra úgy szeretem őket,ahogy vannak!és Andy most először igazán levett a lábamról,bírtam ahogy qrválkodott ;)  :-)

 
108. Hozzászóló: gig@ | Időpont: 2010.01.14. 06:15
gig@

;)  xxx :)

 
107. Hozzászóló: Gerald | Időpont: 2010.01.14. 06:07
Gerald

RAYMI: Kár hogy nem lehettél ott végig. Melyik számnál kellett elmenned?

 
Lapozás: « Első  <  2 3 4 5 6 >  Utolsó »
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©