depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

2010. 01. 11. Live In Budapest - Ott voltunk!

2010. 01. 11. Live In Budapest - Ott voltunk!

Igen, ott voltunk, osszuk meg élményeinket itt! A koncert után biztos sokan osztanátok meg fotóitokat, emlékeiteket egymással. A fórum az a hely, ahol ezt könnyedén megtehetitek. Örömmel várjuk mindannyiótok hozzászólásait, képeit, beszámolóit!

Mivel a hírbejegyzésekhez nem lehetséges egyszerűen képeket hozzáfűzni javasoljuk a fórum használatát, ahol ez gyerekjáték! Az itteni hírnél ezért a hozzászólások tiltva vannak, hogy egy helyen jelenjenek meg az információk.
 
2010. 01. 11. Live In Budapest - Ott voltunk!




Ajánlott videók
1990.02.05. Enjoy The Silence Dave Gahan - Saw Something [Live at Spinner] Martin +Mas-Nescafe interjú 1982.04.26. The Meaning Of Love Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó 1993.09.13. Condemnation

2010.01.11. 10:40 | Faith | 19106 Olvasás | 186 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás: « Első  <  6 7 8 9 10 >
46. Hozzászóló: Zútika | Időpont: 2010.01.12. 10:34
Zútika

Nekem az amikor Dave meglátta rajtam a koronát az Enjoy the silence alatt, és olyasfajta mozdulatot tett, mintha szalutálna. :-)

 
45. Hozzászóló: lackókácska | Időpont: 2010.01.12. 10:25
lackókácska

Nagyon jó koncert volt,végig táncoltuk.Elnézést a mögöttem állóktól a 193cm-ért! :-)
A csarnokos koncerteket nem lehet össze hasonlítani a stadionos vagy fesztiválos koncertekkel! Vajon miért???  :-P
Nem tudom ezek után mi lesz a véleménye az elmúlt időszakban a sok kétkedőnek a bandáról!?! Szerintem kaptak egy nagy “fityiszt”!!!! :-)
A koncert csúcsa nekem a “SEE YOU NEXT TIME"volt!!!!!!!!!!

 
44. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.01.12. 10:22

Hehehe! Igen, és még a híradóban is benn voltak!  :-)

 
43. Hozzászóló: hahopihe | Időpont: 2010.01.12. 10:17
hahopihe

Niki! Nyáron én is szemben voltam, nem volt gond a lépcsőn, legfeljebb ha többet ittunk a kelleténél. ;)
De több szektor is volt oldalt, ahol mindenki állt. Innentől kezdve egyeztetni fogok a falkatagokkal, hogy ki hova vett jegyet.  :)  Gondolom ők állva mulattak.

 
42. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.01.12. 10:07

Vera72, ezt elnézted az a hír nem itt van. :-)
Hahopihe jaj már értem! Mert te oldalt voltál. Én szemben, így nem “zavartam” senkit. Hát, ez van. Nyáron nekem is majdnem lehúzták a nadrágomat is, mert folyton le akartak ültetni.  :D
Most tök jó volt, a lépcsőn egyeduralmam volt, rúgtam kapálóztam.  :-)  :D

 
41. Hozzászóló: vera72 | Időpont: 2010.01.12. 09:50
vera72

Ez a Ricsárd történet komoly, vagy csak viccelt a hölgy?? Nekem a “Reach out and touch faith-Nyújtsd ki a a kezed, hogy megérintsem a hit.” változat valahogy jobban rendben van. De lehet, hogy a mi fülünkkel van a baj.

 
40. Hozzászóló: Draven | Időpont: 2010.01.12. 09:49
Draven

Hali! Jó néhány óra fagyoskodás, persze a “rossz” kapu előtt, ráadásul az élmezőnyben. Hihetetlen szerencse sorozatnak köszönhetően nem veszítettük el a kora délután kivívott helyünket. Sima állóval majdnem sikerült kordont fogni, de az ott álló hölgy kihúzta magát /széltére :) / finoman a tudtunkra adva, hogy ott nem leszünk jó helyen. Így odébb mentünk néhány métert. Ennek a hölgynek most megköszönném, hogy nem engedett oda!!! Ugyanis neki köszönhetően pont ott sikerült kordont fogni, ahol Dave állt szemben :-)  és a kifutó is sokkal közelebb volt. Majdnem olyan mintha kiemelt jegyünk lett volna :-P
Az érzés leírhatatlan, a DM frenetikus a közönség pedig kellőképpen fanatikus volt!
Köszönöm mindenkinek az élményt! A Depeche Modenak pedig azt hogy vannak!!!

 
39. Hozzászóló: hahopihe | Időpont: 2010.01.12. 09:37
hahopihe

A lépcső mellett/felett/alatt ülőket, és a jó Istenke tudhatja még, hogy kiket. :(  Fel kellett volna állniuk, hogy lássanak, hisz tény és való, ha ott táncolok/ugrálok/kart lengetek a szemük és a színpad között, akkor én sem látnék mindig. De nem álltak fel ;;;

 
38. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.01.12. 09:31

ahhh Ezt nem is értem, kik?
De ott kit zavarsz?

 
37. Hozzászóló: hahopihe | Időpont: 2010.01.12. 09:23
hahopihe

Niki!
A lépcsőkről is elküldték az embereket!!! Kétségbeejtő volt!

 
36. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.01.12. 09:19

Hahopihe: én egyszerűen megoldottam, már az elején kiálltam a lépcsőkhöz. 3 lépcsőfokot lefoglaltam.  :-)  :D

 
35. Hozzászóló: lxd2yo | Időpont: 2010.01.12. 09:08

Helló Mindenki!

Állat volt nagyon a buli!

Hahó Pancsa!!!!

Tudod már, hogy melyik géppel mentek Párizsba?

Ha nézed a topicot, írj a .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet) ra

 
34. Hozzászóló: hahopihe | Időpont: 2010.01.12. 09:06
hahopihe

Sajna csak a 207-es szektorba kaptam anno jegyet.. Hááát… aki ott felállt, azt rögtön lehúzták, hogy üljön már le… Fel kellett menjek a be/kijárathoz, ill. átmentem egy “normálisabb”, mozgósabb szektorba. A 206-os szektor szintén ülő volt. :-( Ettől féltem. Így máshol kerestem helyet, ahol mindenki tombolt, így már minden OK volt! Nekem személy szerint a nyári jobban tetszett, de ott voltak haverok, itt “csak” orosz fiatalok voltak a Koncert elején a szomszédaim. Megjegyzem, őket is lenyomták, amikor fel akartak állni táncolni. De a hangulat!!!!!!!!!! Az isteni volt! Biztonsági őrökkel semmi bajom nem volt. :-) Egy darabig fel leszek töltve energiával!

 
33. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2010.01.12. 08:41
Angelus

dmHalacska, a tolongás nem csak a kiemeltben ment, hanem a sima állóban is. Néhány bunkó előre akarta magát fúrni, minket meg toltak ki, csak hogy nem hagytuk, ennek eredménye, kék-zöld a kezem alul és baromira fáj a csípőm a satuszorítástól. De megérte, mert a burnyákok aztán feladták, nem bírták a zúzást főleg a Question of time alatt, utána megszűnt az őrületes nyomás.

Sajna részegek és büdösek mindenütt vannak, álló jegynél számolni kell ezekkel a kellemetlenségekkel.

Nekem ettől eltekintve, meg a biztonságiak bénaságát leszámítva nagyon pozitív élményem van. :) Arról nem az együttes tehet, hogy a szekusok bénák voltak, így a kedvemet nem is vette el, csak arra a 10 percre míg bejutottunk. Ruhatárnál elsők voltunk, kordon is meglett. Nem panaszkodom.  :-P

 
32. Hozzászóló: dMHalacska | Időpont: 2010.01.12. 08:21
dMHalacska

Sziasztok! Én hiszem, hogy a dM-ről vagy jót vagy semmit….:)  sőt vallom is ! De ez a tegnapi nekem csalódás volt! :(  Nem is a dM miatt sokkal inkább a magyar szervezők fejetlen , felháborító felkészületlensége miatt!! délután 1-től álltunk kint a csajokkal a kapunál annál amit nyitottak volna állítólag…hát nem így lett! 3/4 6-kor képesek voltak oda küldeni egy Valtonos faszt, hogy közölje velünk a másik kaput nyitják ahová az emberek 16órátol kezdtek csak beállni…...:S :S :S rohanás1.át a másik kapuhoz, tolongani anyázó emberek között…...rohanás2. be a az aréna bejáratához ahol törpe kiscsillag élete első munkahelyén fogalma sincs arról merre kell menni, beküld egyenesen…rohanás3. útbaigazít a nagydarab fickó bent, hogy menjek ki…..rohanás4. le a küzdőtérre ahol lekezelik a jegyem és beengednek majd kiderül nem jó helyre küldtek kb. 50 embert velem együtt, rohanás vissza (5) sorba be újra ahol közlik nem ez a legdrágább jegy tehát nem mehetek be :S ordíbálás kiabálás, tolongás…rohanás 6. átengednek…..eredmény 2.sor Martin előtt. Körülöttem iszonyatosan büdös emberek ...jó persze nem kívánság műsor….... barátaim eltűntek, egyedül vagyok…..Márti barátném becsapódik 5 perccel később mellém, legalább egy valaki megvan! Aztán a szokásosnál is undorítóbb lökdösödés, tolongás a bal karom annyira fáj még most is, hogy nem tudom elmondani…. előttem srác össze esik, a koncert közepén felvakarjuk, kihúzzák…én a Homeig bírtam, ki kellett jönnöm :(  vöröskeresztesek megitattak…..le akartak ültetni, az amerikai szervező hozott még vízet belém pumpálták, feléledtem. Kijöttem, aztán az utolsó 2 számot a széléről buliztam végig. Nekem ennyi, nem akarok erre emlékezni:(  Dave szép volt, jó kedvű láthatóan kipihentebb mint Bécsben. Nekem az volt a legjobb koncert a TOTU-n Bécs és igyekszem csak arra gondolni ha ezt a turnét idézem fel magamban! “thats all” :)

 
31. Hozzászóló: Nono | Időpont: 2010.01.12. 07:55

Szervusztok !

Óriási koncert volt…
Első autós utam volt Pestre, de szerencsére zökkenőmentes volt, Aréna Plazanál letettem a kocsit, onnan gyalog 5-re értem a csarnokhoz.
A biztonságiakról no komment, előre éreztem, hogy baj lesz. Én is a rossz kapunál álltam, nyomultunk át a másikhoz. Addig sikerült tolakodni, hogy pont előttünk nyitották ki a kaput és az elsők között tudtam bemenni. Ott viszont megint megfogtak. A többi kapun már rohantak be az emberek, velünk meg szivózott egy kis tökös srác, hogy ne nyomjuk egymást, addig nem mehetünk. Ment az anyázás, elindulhattunk. Futás le, ruhatár, vécé, kiemelt állóval sima negyedik sor Martin - Dave között. Előrébb nem is akartam állni.
A koncert óriási volt, Dave nagyon pörgött, Martin sokat mosolygott.
Nekem mindegy volt, mit énekel Martin, de Berlin után Sister of night-ot és Dressed in black-et vártam.
Eddig mindig különlegeset kaptunk, az adott turnészakaszban mindig az első koncertek között voltunk, és amit Martin itt énekelt, azt azután már nem.
2001 - Surrender, 2006 - Judas, 2009 - Jezebel
A Home-os énekeltetés óriási volt, utána meg Dave még kért alá egy kis zenét is :). Csupán annyi maradt el, hogy mikor Martin kijött a ráadásra, azt hitte megint énekelni fogjuk neki, de a karlengetésére, csak ordítás volt a válasz.
Ja és egy fura dolog volt: amikor lement a Personal Jesus nem kapcsolták fel a lámpákat. Komolyan azt hittem még kijönnek egy dalra.
Főleg miután a hangszerpróbánál a Peace alapjai szóltak. Na az lett volna óriási.
Kár, hogy újabb éveket kell várni, hogy turné legyen és jöjjenek… nagyon be vagyok indulva :).

 
30. Hozzászóló: gig@ | Időpont: 2010.01.12. 07:31
gig@

Ancsu!Neked akartam még,h totál egyetértek veled,mind abban,amit a fórumon írtál! (csak ott nem tudtam válaszolni,béna vagyok :-P )

 
29. Hozzászóló: mazsivi | Időpont: 2010.01.12. 06:52
mazsivi

Eszméletlen buli volt!!! Nagyon rezgett a léc számomra ennek a mostani koncertnek,3 héttel császármetszés után,koncert előtt 2 nappal pánikszerű jegyvásárlás,aggodalom a pici miatt,utazás Szegedről,ülőjegyes helyen végig állni (mert mindenki állt az első akkordoktól kezdve…-köszi 106-os szektor!!)...De minden megérte! fergeteges volt! köszönjük DM!

 
28. Hozzászóló: gig@ | Időpont: 2010.01.12. 05:51
gig@

Nekem a ráadás rész jött be a legjobban!az vmi elképesztő volt!!!!!!!
ha más viselkedne így az talán közönségesnek tünne, de Dave őrülten sexi! A Question of Time alatt amit művelt :-P :-P :-P vhááááááááá,kiráz a hideg,ha rá gondolok.kis ribi! ;)  :-)

 
27. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2010.01.12. 05:43
Tharsis

Én csak azt sajnálom, hogy nem láttam többet a srácokból. A TOTU tanulsága számomra az, hogy mindenképp kiemelt állót kell venni, vagy jobbfajta ülőt. :)

 
Lapozás: « Első  <  6 7 8 9 10 >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©