depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Enjoy The Silence – Újabb feldolgozás

Enjoy The Silence – Újabb feldolgozás

A Lacuna Coil nevű formáció legfrissebb albuma „Karmacode” címmel jelent meg, mely Waldemar Sorychta producer vezénylése alatt készült. A boltok polcain 2006 áprilisában bukkant fel. Az album tartalmaz egy dM feldolgozást is, ismét az Enjoy The Silence képében. Az együttes több nyári fesztiválon fellép majd, úgyhogy nagy az esély, hogy összefussunk ezzel a feldolgozással élőben is.

 
 
Album megjelenés:
USA: 2006.04.04.
Magyarország, Finnország, Svédország: 2006.04.05.
 
Tracklist:
 
1. Fragile
2. To The Edge
3. Our Truth
4. Within Me
5. Devoted
6. You Create
7. What I See
8. Fragments Of Faith
9. Closer
10. In Visible Light
11. The Game
12. Without Fear
13. Enjoy The Silence - Letöltés: Enjoy The Silence - Lacuna Coil
 
 

 
 
Forrás: © LACUNACOIL.it
 
 




Ajánlott videók
Recoil - Allelujah - Videó Precious - Magyar felirat Üzenet a magyar rajongóknak - 2005 Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 2 Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században Lengyel videó tisztelgés

2006.04.10. 01:00 | Faith | 5517 Olvasás | 4 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
4. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2006.04.11. 13:45
Faith

Összeségében nekem is nagyon bejött, de tényleg ott a Shinoda feeling. Elmondható, hogy az Enjoy a leggyakrabban feldolgozott dM remek, ezért nehéz már igazán úját mutatni vele.

 
3. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2006.04.11. 13:28
Useless-girl

Ugyan van pár kedvenc Lacuna Coil (pl. Senzafine) számom, nem mondom magam fannak, bár most leszedtem frissibe ezt az új albumot. Na igen, először furcsa a nő hangja, de utána mikor az első refrént énekli a pasival, már tetszik… Meg az a kis suttogás is jó utána, kicsit miszticizálja de ez az én lelkivilágomnak jót tesz! ;)  Olyan 2:40 körül van egy belassulós rész, amiben megfog a szinti, olyan kicsit emelkedetté teszi a számot, legalábbis az én szememben/fülemben. Na meg utána tetszik a lányka kicsit ‘elszállt’  “óóóó”-zása, vagy mije - jól van, belerakták magukat is a számba, ezért dicséret!  A lezárás is szép! Minnél többször hallgatom, annál jobban tetszik. Miért van az az érzésem, hogy ez a szám lesz az egyik kedvencem az albumról?

 
2. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2006.04.10. 08:59
Faith

Van még egy előnye a csajnak, jól néz ki!  8-)

 
1. Hozzászóló: Kucced | Időpont: 2006.04.10. 01:53
Kucced

Annak ellenére rendben van ez a hangszerelés, hogy elég erőteljesen emlékezetet a Mike Shinoda-féle mixre. Amikor a torzított gitárok először szólalnak meg, az valami állat jó, akár csak a basszus. Egyedül az énekesnő hangja nem idevaló, egyébként élvezhető a dolog…:))))))

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©