depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

depeCHe MODE-dokumentumfilm

(A Brown Owl Films és a Mute közleménye, 2006. április 8.)

depeCHe MODE-dokumentumfilm

FELHÍVÁS!
Rajongók jelentkezését várjuk egy készülő DM-dokumentumfilmhez!

A depeCHe MODE és a Mute egy olyan dokumentumfilm elkészítésével bízta meg a Brown Owl Fims nevű céget, mely az együttes rajongóinak, követőinek szemszögéből mutatná be a banda történetét.
Kérjük a rajongókat, vegyék fel velünk a kapcsolatot, és meséljenek nekünk az életükről, mondják el, mint jelent nekik a DM és az együttes zenéje.
Szívesen vennénk, ha megtisztelnétek bennünket személyes élményeitekkel, anekdotáitokkal, fényképekkel, általatok készített alkotásokkal, írásokkal, naplórészletekkel, film- vagy videofelvételekkel, visszaemlékezésekkel.
Ha szívesen megosztanád élményeidet másokkal és szeretnél részt venni ebben az egyedülálló kezdeményezésben, SÜRGŐSEN add meg a telefonszámodat az alábbi e-mail címen. A Brown Owl Films munkatársait itt érheted el: .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet)

 
 
Forrás: © www.depechemode.com
 




Ajánlott videók
2009.06.24 RTL Klub - Fókusz: Depeche Mánia RECOIL EVENT with ALAN WILDER - Prague Nyers Mindenkinek – Personal Jesus 1998.09.07. Only When I Lose Myself 2007.10.08. Dave Gahan - Kingdom Fókusz: A depeCHe MODE boszorkánykonyhája

2006.04.11. 02:33 | Kucced | 6450 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: depeCHe MODE-dokumentumfilm

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©