depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Sashimi és torta szülinapi Mode-ra

Sashimi és torta szülinapi Mode-ra

Ma utazik el a Depeche Mode Monterrey-ből. A zenekar énekese, Dave Gahan a Senor Tanaka-ban ünnepelte feleségével és baráti körével egybegyűlve 44. születésnapját sashimivel, csokitortával és ásványvízzel.

2006. május 10.
Lorena Corpus, Silvia Oviedo, Alejandro Jasso

Ünneplés sashimival és csokitortával

Sashimi és torta szülinapi Mode-ra

Dave Gahan, a Depeche Mode énekese tegnap ünnepelte 44. születésnapját a Senor Tanaka-ban öt helyi barátja és felesége, Jennifer társaságában. A helyiek jókedélye sarkallta őket arra, hogy több időt töltsenek Monterrey-ben, mivel csak vasárnap érkeztek, hogy a Monterrey Arena-ban megtartsák koncertjüket, de ma már Kansas City-be kellett volna továbbutazniuk, hogy folytassák turnéjukat. Az ünneplés tegnap fisszafogott hangulatban folyt. A rocker és felesége a megjelent barátokkal az étterem egyik sarokhelyiségében telepedett le, ahol kb. 1 óra 20 percet töltöttek.

“Igen, születésnapom van.” mondta elégedetten Dave megkeresésünkre az alkalom kapcsán. Az egybegyűltek kérésére bemutatta nekik Jennifert úgy, mint feleségét. “A Monterrey-beliek nagyon csinosak, és az ételek nagyon finomak” - közölte az énekes angol nyelven, távozóban az étteremből. Hétfőn este Dave néhány zenekari társával már látogatást tett a keleti részen fekvő helyen, aminek okán megkérte Maldonado barátját, Arturot, hogy legközelebb is szolgájanak fel nekik ugyanitt vacsorát.

“Szép emlékeim vannak, nagyon jól éreztem itt magam.” - mesélte az énekes a helyiekkel való találkozásáról.


Hétfőn már mennek is.

A Depeche Mode tagjai vacsorával ünnepelték az előző napi Monterrey Arena-beli sikeres koncertjüket hétfő este a Valentin-ban, ahol rostonsült húst, XX Lager sört és részükre fenntartott Cuervo tequilát fogyaszottak. “Jól érezték magukat, együtt töltötték az időt, tequilát ittak és beszégettek. A zenekar tagjain kivül még sokan voltak, összesen 28-an, ezért is foglaltatták le előre egy részét a helynek, a számos vendég számára.” - fejtette ki Juan Clary, a keleti völgyben fekvő étterem menedzsere.


A vendégek nem kértek külön bánásmódot, habár nem is zavarták köreiket a szomszédos asztaloknál ülők. “Felismerték őket az emberek, de nem akartak odamenni, fotózkodni, tulajdonképpen semmi ilyesmire nem került sor.” - tette hozzá Clary. Két óra múlva visszatértek a hotelbe, és bár Gahan és Martin Gore elvonult pihenni, Andrew Fletcher, a zenekar billentyűse a hotel bárjában maradt barátokkal körülvéve. Kihasználva a hely csendjét, a zenész jó humoráról téve tanubizonyságot tartotta szóval a baráti társaságot. Hajnali fél egy körül ő is otthagyta a társaságot, amikor is egy pár ment oda hozzá, hogy lefotózhassák, de a turnécsapat egyik tagja megtiltotta. Ennek ellenére ő megengedte, hogy fotót készítsenek.

Forrás: ELNorte.com




Ajánlott videók
2009.09.07. Corrupt - True Blood - Promó Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 5.rész Az első dalok: Wrong és Peace 2009.09.25. Hole To Feed

2006.05.12. 09:29 | markbell | 6961 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©