depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Reklámok a FREESTATE.hu portálon

Reklámok a FREESTATE.hu portálon

Biztos észrevettétek, hogy portálunkon az utóbbi napokban reklámok jelentek meg. Ezek a Google Adsense szolgáltatásából származnak, ahol a lényeg az lenne, hogy az egyes lapokon a tartalomhoz illő reklámok jelenjenek meg. Kell egy kis idő mire a Google megemészti a magyar tartalmat, úgyhogy esetenként elég furcsa reklámok jelenek meg. Ez annak is köszönhető, hogy még nem olyan nagy a kínálat magyar reklámok terén a Google-nál. Ilyen esetekben úgynevezett közhasznú reklámok jelenhetnek meg.

A portálunk akkor kap részesedést a reklámokból, ha valaki ráüt a reklámra, tehát nem elég, ha az megjelenik. Ezért is igyekeztünk olyan szolgáltatóval együttműködni, aki megpróbál ide illő reklámokat közvetíteni. Azzal, hogy minél több reklámra kattintotok támogatjátok az oldalt, s elősegíthetitek annak fejlődését. Egyenlőre bízunk abban, hogy legalább a befektetett költségeink megtérülnek.

Szóval, please Donate!

Részletek a Google Adsense szolgáltatásáról: Google Adsense




Ajánlott videók
John The Revelator - magyar felirat 1986.02.10. But Not Tonight Dave Gahan - MTV EMA07 díjátadó 2006.06.05. John The Revelator 1981.09.07. Just Can’t Get Enough 1988.05.16. Little 15

2006.05.28. 11:39 | Faith | 5355 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©