depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Gore az open air-ről és a fiatal rajongókról

Gore az open air-ről és a fiatal rajongókról

Martin egy rövid interjúban érdekesen foglalt állást az aktuális turné- és a rajongók-témában. Bevallotta, hogy inkább csarnokokban szeret játszani, mert jobb az atmoszférája és a hangzás is jobb. Ámulatba ejtőnek és egyben különösnek találja azt a tényt, hogy újra sok fiatal látható a DM-közönség soraiban, és ez arra a tényre vezet vissza, hogy egyrészt az elektro-környezet új együttesei közül sok a Depeche Mode-ot jelöli meg befolyásoló tényezőként, másrészt a DM pillanatnyi rádiós jelenléte, ami az együttest újra egyre inkább látószögbe helyezi és ezért sok fiatal közelebbről is foglalkozik a DM előéletével(?).

Arra a kérdésre, amely rákérdezett a PTA-n átvonuló könnyed tempóra, Martin egy mosollyal válaszolt, valamint elmondta, hogy azok a dolgok, amikről a DM ír, a rajongóknak valószínűleg sokkal élvezhetőbbek, ha tempós zenébe csomagolják őket. És az újra és újra szívesen idézett, az ő és Dave szólólemezeik idejéből származó feloszlási pletykákhoz csak annyit mondott, hogy ez akkoriban sem volt valószínűbb, mint más időszakokban, és “Együtt maradunk, mert világos számunkra, hogy mi valami egészen különlegeset alkotunk. Ez nagyobb, mint az egyes részek összege.”

Aki a teljes amerikai tudósítást el szeretné olvasni, itt megteheti: baltimoresun.com

Forrás: depechemode.at




Ajánlott videók
Wrong - magyar felirat Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó 1988.05.16. Little 15 In Your Room - Magyar felirat 2009.09.07. Corrupt - True Blood - Promó Dave Gahan - Favorit interjú

2006.05.19. 10:38 | DeeDee83 | 5503 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©