depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Meglepetés a Pozsonyi Koncerten! – Folytatás

Meglepetés a Pozsonyi Koncerten! – Folytatás

A Motorola, mint a pozsonyi depeCHe MODE koncert egyik főtámogatója több meglepetést is készített a koncertre látogató rajongóknak. Ha rajongsz a depeCHe MODE-ért és egyben a mobil technológiákat sem veted meg lesz miért örülnöd!

A Motorola, mint a Pozsonyi depeCHe MODE Koncert egyik főtámogatója, több akciót is hirdet a helyszínen lévő rajongók számára. Mint a jó zene kedvelőinek, a Motorola lehetőséget biztosít egy nagyszerű csomag megvásárlására, amely tartalmazz a RAZR V3z „zenés” telefont, a HT820 vezetéknélküli fejhallgatót, JBL hangszórót és a DC800 sztereó gateway-t, mindezt hihetetlen árakon! Ezen kívül több játékban is részt lehet majd venni, érdekes díjak reményében.

Sajnos feltehetően az akciós csomag csak szlovák előfizetéssel lesz majd kapható, ezzel kapcsolatban nem kaptunk információkat. Megerősítetlen információk alapján hatalmas Motorola lógós strandlabdákat is szétszórnak majd a tömegben.




Motorola RAZR V3x









HT820 vezetéknélküli fejhallgató

Forrás: www.depechemode.sk | www.hellomoto.sk




Ajánlott videók
2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész 1990.09.17. World In My Eyes Dave Gahan - MTV EMA07 díjátadó Üzenet a magyar rajongóknak - 2005 SZTAROCK 1993 / depeCHe MODE 1987.12.28. Behind The Wheel

2006.06.09. 14:34 | Faith | 5364 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©