depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Sounds Of The Universe - CD2

Sounds Of The Universe - CD2

Ezen a CD-n “b” oldalas számokat és remixeket hallgathatunk, mindez a SOTU box setjében található

Light – Kellemes szinti alap és megint egy tökéletes Dave ének. Hallatszik a rengeteg gyakorlás és tréningezés. A Fragile Tension mellé felfért volna az albumra. Nem sláger gyanús de kipróbálták a maradék ebay-on vett szintit.

The Sun and the Moon and the Stars – Martin -Counterfeit2- albumáról lemaradt, nagyon minimális stílusban kezdődik és nem fogjuk szétverni a szobát amikor eme szerzeményt hallgatjuk. Jó döntés volt a bonus CD-re hagyni ezt a számot.

Ghost – A dal remixét (Le Weekend Remix) előbb hallhattuk, mint az eredetit és nekem a remix jobban bejön. Pörgős, bulis szám. Ezzel ellentétben az eredeti Ghost egy Kraftwerk hangzással indító dal majd Dave mellett Martin hangját is hallhatjuk vokálba. Amellett hogy kicsit vontatott nekem, ráadásul még több, mint 6 perc.

Esque – 2:17 instrumentális Univerzum hangjai avagy Martin megtalálta a legérdekesebb hangokat a 25 éves szintiken:) Spacewalker színvonal.

Oh Well – Ez a dal a Wrong bakeliten már megvan, igaz sok rajongónak nincs lejátszója ezért most itt van nekik CD kiadásban. Ritmusos, tempós, pörgős. Az ilyen számokból hiányolok kicsit többet a SOTU-n.

Corrupt (Efdemin Remix) – A konga szerű dob az elején olyan mintha The Sinner In Me (Ricardo Villalobos Conclave Remix) szólna. Nem lesz kedvenc, mert unalmas, monoton, nem tetszik.

In Chains (Minilogue’s Earth Remix) – Jaj, megint egy közel 8 perces remix. Ezektől előre félek, mert sokszor 2-3 percig egy-két ütemet hallunk csak. Minimalisták figyelem, nektek tetsző darab!
Én hallgatom a következőt.

Little Soul (Thomas Fehlmann Flowing Ambient Mix) – Te jó ég 9:20. Nem értem miért kell ez? Az Enjoy The Silence -The Quad: Final Mix- az egyetlen jól eltalált hosszú remix a maga 15 percével, de könyörgöm ez szenvedés a köbön! 20-30 másodperceket léptetek de mindig ugyanaz. Hogyan lehet törölni CD-ről?:)

Jezebel (Sixtoes Remix) –  Kellemesen kezdődik. Vonósok! Na ez igen, végre valami, azt hittem semmi sem fog visszahozni ma este az élők sorába. De ezt meg fogom még egyszer hallgatni, de akkor már egy pohár borral lazítok! Szépen felépített ötletes fülemnek kellemes remix.

Perfect (Electronic Periodic Dark Drone Mix) – Megint lementünk minimálba. Nem jó kezekbe adtátok a dalokat! Fiúk, legközelebb tessék jobban odafigyelni! 2 ütemet az éneksávra én is rákeverek!

Wrong (Caspa Remix) – Ezt már hetekkel ezelőtt kitárgyaltuk, de még most sem tetszik;) A CD-n a remixek békén lesznek hagyva! Inkább jöjjön egy kis SOTU.




Ajánlott videók
1982.04.26. The Meaning Of Love Wrong - magyar felirat Nyers Mindenkinek – Personal Jesus 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész Martin Gore vásárol EMA 2006 Best Group - Nyert a depeCHe MODE!

2009.04.16. 11:24 | Precious101 | 5361 Olvasás | 19 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©