depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Lady Gaga a People Are People feldolgozását tervezi

Lady Gaga a People Are People feldolgozását tervezi

Az amerikai QMS rádiónak adott interjújában Lady Gaga elmondta, hogy szeretné feldolgozni a depeCHe MODE 1984-es slágerét, a People Are People slágert, „hogy olyan melódiát tegyek hozzá, ami mindig is hiányzott belőle”.

Hát így. A 24 éves Lady Gaga (valódi nevén Stefani Joanne Angelina Germanotta), aki még nem is élt, mikor a dal született az interneten keringő dalmontázsokból kapott ihletet. Ahogy mondta: „Szó szerint órákat töltök el naponta a YouTube-on, hogy megnézzem, miket írnak rólam, olvasom a hozzászólásokat, stb. Meglepődve tapasztaltam, hogy rengeteg depeCHe MODE rajongó, egyben Lady Gaga rajongó is. Addig nem is tudtam az együttesről, míg nem botlottam bele a ’Paparazzi’ és a ’Just Can’t Get Enough’ montázsába. Mindenkinek csak ajánlani tudom a depeCHe MODE zenekart, igazán alulértékeltek.”

Forrás: Side-Line

Személy szerint néhány hónapja futottam bele Lady Gaga egyik akusztikus előadásával és nagyon kellemesen csalódtam! Mint kiderült a hölgy bárzongoristaként tengette életét míg fel nem fedezte egy producer és nem csináltak szuperprodukciót belőle. Viszont az mindenképp mellette szól, hogy nem egy kirakati bábu, mint a Britney félék, hanem egy igazi zenész, aki saját magának írja dalait, és azokat bátran, bárhol előadja egy zongora kíséretében. Ezek a verziók igazán kellemesek, magukban hordozzák az élő zene varázsát. Íme néhány példa:








Ajánlott videók
Fókusz: A depeCHe MODE boszorkánykonyhája 2009.06.24 RTL Klub - Fókusz: Depeche Mánia 1997.06.16. Home Dave Gahan - MTV EMA07 díjátadó 2009.04.29. RTL Klub - Fókusz - Anton Corbijn Interjú 1985.04.29. Shake The Disease

2010.06.03. 02:38 | Faith | 10952 Olvasás | 89 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©