depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Készül a nem hivatalos TOTU DVD

Készül a nem hivatalos TOTU DVD

Hivatalos támogatással…

 
Eléggé furcsa bejegyzés olvasható a hivatalos depeCHe MODE fórumon. Maga BRAT (Daniel Barassi, a dM webmaster-re, a szerk.) tette közzé az alábbiakat:
 
“Ahogy a Nine Inch Nails rajongók összegyűjtötték a felvételeket és készítettek egy nem hivatalos és ingyenes DVD-t, mi is csináljunk egyet. A két legutolsó ‘nagy’ koncert (legalábbis szerintem) a Royal Albert Hall-i és a záró show Düsseldorfban.
 
A különbség a dM és a NIN projekt között az, hogy míg a NIN koncertre beengedtek mindenkit kamerákkal, ezért készült néhány igen jó felvétel, addig a dM koncertekre csak “titokban” lehetett bevinni ezen készülékeket, ezért a végeredmény nem is lehet annyira jó.
Ha van bármilyen felvételed a koncertekről lépj velem kapcsolatba (.(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet)). Hamarosan felállítok egy FTP hozzáférést a videók számára.
 
Ez egy rajongói projekt. Nem hivatalos, nem kereskedelmi célú. Rajongók által készített, a rajongók számára.”
 
Forrás: dM.com Forum




Ajánlott videók
Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó 2009.06.09. Peace 1993.02.15. I Feel You 2009.04.29. RTL Klub - Fókusz - Anton Corbijn Interjú 2009.06.24 RTL Klub - Fókusz: Depeche Mánia Sajtótájékoztató 2013 - Online videó

2010.03.01. 06:46 | Precious101 | 5676 Olvasás | 18 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©