depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Jótékonysági DM koncert

Jótékonysági DM koncert

*ROYAL ALBERT HALL, LONDON* - depeCHe MODE koncert a kamaszkori rák elleni harc támogatásáért!

2010. február 17-én, Szerdán a depeCHe MODE egy speciális koncertet fog adni a ’Teenage Cancer Trust’ (egy olyan „küldetés” elnevezése, amelynek célja a rákkal küzdő fiatalok támogatása) számára a londoni Royal Albert Hall koncerttermében. A koncert teljes bevételét ennek a programnak a támogatására ajánlja majd fel az együttes.

Ez egy igazán különleges alkalom, hiszen a zenekar eddigi karrierje során ez lesz az első olyan fellépés, hogy a depeCHe MODE a Royal Albert Hall koncerttermében áll színpadra. Valószínűleg egyben az egyetlen olyan lehetőség is, amikor a depeCHe Mode-ot ezen a nevezetes történelmi helyszínen láthatjuk élőben játszani. Ez egy igazán emlékezetes estének ígérkezik.

Azon rajongók, akik a zenekar hivatalos honlapjának hírlevelére már korábban feliratkoztak, azok az elsők között fognak értesülni a jegyek árusításának megkezdéséről, illetve lehetőségük nyílik jegyvásárlásokra az elő-eladásokat megkezdődően. A jegyek árusítása December 16-án kezdődik, reggel 9 órakor (londoni idő szerint), és egészen December 17-éig délután 17 óráig tart majd, továbbá egy speciális elő-rendelést segítő link kerül majd beillesztésre a zenekar hivatalos honlapján a ’Tour Dates’ szekcióba.

Az elő-eladásokat követően, a rajongóknak további esélyük lesz még jegyvásárlások lebonyolítására, amelyre December 18-án, Péntek reggel 9 órakor nyílik majd lehetőség.

Ha teheted, ne szalaszd el az együttes Royal Albert Hall koncertjét!!!
 

Royal Albert Hall

 
Forrás: dM.com




Ajánlott videók
LaserTheater - depeCHe MODE Show 2006.06.05. John The Revelator 2009.06.25. M1 - Este - Anton Corbijn Interjú HDMFC a HírTV-ben Dave Gahan - RTL2 - News Dave Gahan - Deutsche Welle interjú

2009.12.15. 07:50 | Cívis Target | 15483 Olvasás | 62 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©