depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

depeCHe MODE a sajtóban

depeCHe MODE a sajtóban

A depeCHe MODE túl van az európai promóciós turnén, melynek keretein belül adtak pár telefon interjút amerikai rádiók számára is. Rengeteg cikk született ennek köszönhetően, melyekben többnyire ugyanazok a kérdések hangzottak el. Már vagy százszor hallhattuk, hogy Martin az eBay-en vásárolt egy tonna régi hangszert, melyeket a modern technikával zenélésre csiholtak.

Azt is megtudhattuk, hogy Dave gyerekei egy iskolába járnak David Bowie srácaival, továbbá, hogy Dave kedvenc dala az új albumról a Come Back, melyet rögtön az In Chains követ. Ugyanakkor szintén kedveli a Peace című dalt is, ami már első hallásra felkeltette figyelmét, és ez adta az ihletet az album a Sounds Of The Universe címéhez.

Kiderült, hogy sem Martinnak, sem pedig Andynek nincs jogosítványa – mikor ezen a riporter elcsodálkozott, egyszerűen azt felelték – eddig nem volt rá szükség! Mivel mindig nagyvárosokban éltek.

Dave, annyira beleszeretett a Come Back nótába, hogy a KROQ rádiónak azt is elárulta, ez az általa írt dal esélyes a második kislemezre. Viszont erről még nem született döntés, de ahogy Dave-et ismerjük, nem lesz nehéz meggyőzni a többieket. Ráadásul, hogy kedveskedjenek neki, a KROQ le is játszott 10 másodpercet a dalból élő adásban. Kisebb gondot az okozott, hogy mindezt az internetre is felkerül – már hivatalos források által is megerősítetten nem végleges – verzióból. Hát így.

Andy egy másik dalt kedvelt meg, mégpedig a Fragile Tension-t, melynek nem végleges verziója szintén kering a világhálón.

Most pedig néhány interjú szerte a világból:


depeCHe MODE a Z1-en (CZ)



DN.se

Klikk.no

Spiegel.de

KROQ



Ajánlott videók
Suffer Well - The Sim Version 1990.09.17. World In My Eyes Enjoy The Silence - animation video 1989.02.13. Everything Counts [Live] Dave Gahan - MTV EMA07 díjátadó Dave Gahan - Endless [Acoustic]

2009.03.10. 15:10 | Faith | 5360 Olvasás | 15 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©