depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

BBC: Beszélgess a depeCHe MODE tagjaival

BBC: Beszélgess a depeCHe MODE tagjaival

Minden idők egyik leginnovatívabb csapata március 3-án délután 4 órától jelen lesz Steve Lamacq műsorában a BBC6 csatornán.

A fiúk a karrierjükről fognak beszélni, az új Wrong kislemezről és az új Sounds Of The Universe albumról. Ha szeretnétek Ti is kérdezni a csapattól, azt emailben megtehetitek a műsor címén (.(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet)), tárgyként írjátok be: depeCHe MODE. Így hangzik a BBC hivatalos beharangozója.

A rádió online is hallgatható

Úgy tűnik a depCHe MODE hazája, kezd ráébredni, kik is ezek a srácok valójában!

A brit rajongók nem hittek a fülüknek, amikor kedden (2009.02.24.) este az egyik műsorvezető, Zane Lowe a BBC1-en, a Wrong dalt annak brit rádió premierjén a világ legfelkapottabb számának nevezte, szó szerint „hottest track int he world”!

BBC (Wrong kb. a 29. percnél)

Ha ez még mindig kevés lenne, a Wrong szintén bejutott a legmenőbb brit rádió csatorna dalcsokrába, az Absolute Radio-ról van szó (korábban Virgin), habár csak a C-listára, de brit rajongók szerint, ez már szinte sokkoló!

AbsoluteRadio




Ajánlott videók
Tour Of The Universe - Promó videó Lengyel videó tisztelgés Suffer Well - The Sim Version Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó 1990.09.17. World In My Eyes Martin Gore üzenete a magyar rajongóknak - 2003

2009.02.26. 15:40 | Faith | 5549 Olvasás | 6 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©