depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Alan Wake DLC

Alan Wake DLC

Stockholm, Svédország - 2010. szeptember 16.: A skandináv EMI Music Publishing kiadó és a Remedy Entertainment ma jelentette be Alan Wake DLC-jének megjelenését (DLC / DownLoadable Content - letölthető tartalom) amelyre a legnépszerűbb elektronikus zenét játszó együttes – a depeCHe MODE / „The Darkest Star” című dala is kiválasztásra került.

„ A depeCHe MODE zenéje nagymértékben beleillik a most megjelenő Alan Wake DLC világába, erősen illeszkedik a játék történetének vonalához. A Remedy-vel korábban is értekeztünk már hasonló témában, egy korábbi DLC a „The Signal” megjelentetésekor, amikor egy olyan dalt használtunk hozzá, amelyet egy svéd énekes-dalszerző Anna Ternheim („No, I Don’t Remember”) írt. Újra felvillanyozott minket annak a lehetősége, hogy most ismét egy - hangulatában a játékhoz illő zenét adjunk az északi régió csúcs-fejlesztőinek jelenlegi munkájához.” - nyilatkozta Andreas Olsson (VP Sales) a skandináv EMI Music Publishing-től.

„A depeCHe MODE zenéje megadja a thriller légkörét és hangulatát. Félelmetes látni, ahogy a zene és a játék összeforr, és epikus magasságokba emeli a történetet. A dal teljesen illik Alan Wake jeleneteihez, hiszen valahányszor elindítom a játékot, valósággal borsózik tőle a hátam. Az új DLC és a dal kiegészíti egymást. Remélem, mindenki élvezni fogja a játék izgalmait - mondta Oskari Häkkinen, a Remendy fejlesztői részlegének vezetője.
 

Alan Wake DLC

Alan Wake DLC egy Xbox 360®-ra írt pszichológiai akció-thriller, egy merőben új stílusú játékmenet első hírnöke, méghozzá a Remedy Entertainment nagysikerű Max Payne sorozat fejlesztőitől. Ebben az új játékban, amely kizárólag Xbox 360®-ra szántak, a játékosok Alan Wake szerepébe bújhatnak - egy kelendő, de hivatását felfüggesztett színész, aki az írók kliséitől szenved - egy kis városba kerül, hogy felderítse felesége misztikus eltűnésének körülményeit. Cselekménye egy megtévesztően idillikus városkában - Bright Falls-ban (Washington) játszódik. A játékosokat pedig egy olyan élénk filmszerű világba repíti, amely hiperrealisztikus, interaktív, és amelyet kedvükre felfedezhetnek.
 
További infó:
EMISound.com
Remedy

 




Ajánlott videók
Rammstein - Stripped 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael) LaserTheater - depeCHe MODE Show Dave Gahan - RTL - Punkt6 Walking in My Shoes - STAR WARS verzió 1987.04.13. Strangelove

2010.09.20. 04:42 | Cívis Target | 5462 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©