depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Kiadványok
Hirdetés

depeCHe MODE kislemez Remaster kiadványok

depeCHe MODE kislemez Remaster kiadványok

A MUTE Records fénykorában, Daniel Miller független kiadója még azzal a stratégiával működött, hogy amit a depeCHe MODE által megkerestek, azt kisebb, akkor érdekesnek tűnő projektekbe fektették. Sokszor akkor is, ha ez nem kecsegtetett üzleti sikerrel. Úgy tűnik az EMI kiadóval történő egyesülés után ez a hozzáállás teljesen megváltozott, mintha az lenne a cél, hogy akár tízszer is eladjanak bármit, amihez a dM valaha is hozzányúlt. Az érdekesnek tűnő projektek pedig sorra elhagyják a kiadót (lásd. Client).

Ahogy nyilvánvalóvá vált, hogy a Remaster kiadványok nyereségesek, az EMI / MUTE úgy döntött tovább fosztogatja az együttes fanatikus rajongótáborát, akiknek a pénztárcájuk már jelen pillanatban is meglehetősen kifacsart.

A dániai dM oldalakon közzétett hírek alapján 48 depeCHe MODE kislemez lát újra napvilágot, hasonló köntösbe bújtatva, mint a Remaster albumok, tehát mindegyik mellé rendelnek egy DVD lemezt is. A kiadványok első része június 11-én jelenik meg az első 12 kislemez képében, melyet a következő 12 kislemez követ augusztus 13-án, majd pedig újabb 12-12 kislemez szeptember 24-én és október 29-én. (Persze figyelembe kell venni, hogy a kiadási dátumok mostanában gyakran változnak.)

A kislemezek tartalma megegyezik majd a DMBX kollekció kislemezeinek tartalmával. A dalok ismét felújításra kerülnek (remaster). A csomagolás új lesz, a Remaster albumokéhoz hasonló. Az új katalógus szám CDAXBong1 kóddal indul. Egyelőre nincs információ arról, hogy a kiadványok bakelit hordozókon is megjelennének.

Az hír jelenleg még nem hivatalos, egy állítólagosan a depechemode.dk szerkesztőihez került EMI emailre alapoz. Ennek ellenére a fiúk már el is készültek egy mikro-portállal: remasteredsingles.depechemode.dk

Forrás: www.depechemode.sk | dM.dk | News dM.dk




Ajánlott videók
1990. Halo Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 2 1993.09.13. Condemnation 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 5.rész Dave Gahan - Saw Something [Live at Spinner] Dave Gahan - Endless [Acoustic]

2007.03.27. 03:11 | Faith | 5351 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
2. Hozzászóló: Looney | Időpont: 2007.03.30. 01:18

Bizony ezzel pont a gyűjtők sorsát nehezítik meg :-(
Mondjuk én csak azért vettem remastered lemezeket, mert szép így kellett volna már régen is kiadni..
kiváncsi leszek az új boxokra, de ha semmi extra nem lesz rajta akkor felejtős.

 
1. Hozzászóló: lackókácska | Időpont: 2007.03.27. 10:42
lackókácska

Nekem a “besztof” is csak azért van meg,mert,ha már a többi megvan…Nem is igazán érdekelt , de ajándékba kaptam.
A helyükben én nem adtam volna hozzá a nevem.Semmi szükség nem volt rá,hacsak a pénz miatt nem.:)
Olyan az egész, mint a háború ! Pénz,pénz,pénz-Everything Counts????????? :(

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©