depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

Recoil - karácsonyi ingyenes letöltés

Recoil - karácsonyi ingyenes letöltés

Örömmel tudatjuk, hogy egy ÚJ ’Prey’ (subHuman) bonus mix lát napvilágot, melyet Alan Wilder jóváhagyásával David Husser készített. A francia Davidet Paul Kendall ajánlotta, aki a The Thin Line stúdióban készíthette el a mixet. A dal letölthető lesz a Recoil hivatalos oldaláról és a MySpace oldalukról is.

 
 
Megjelenés: 2008. december 8-án.
 
PK véleménye Davidről:
„Ő egy csiszolatlan gyémánt! Volt olyan szerencsém, hogy 6 évvel ezelőtt ismerhettem meg David Hussert, még Párizsban. Azóta több közös munkánk is volt, és mindig nagy benyomást tett rám, miként tudott még egy régi játékosnak is új trükköket tanítani. Egyszerűen a legjobb hangmérnök, akivel valaha találkoztam. Hála a keverési és produkciós készségének megtehettem akár azt is, hogy a stúdió egyik sarkában malmozzak. Szerezd meg régi csapatának az „Y Front”-nak a 2001-es albumát „Mellow Cosmos” címmel, és meghallgathatod kiváló tördelt gitár-basszus témáit.”
 
Reméljük nektek is tetszeni fog a dal! Majd írjátok meg véleményeiteket.
 
Forrás: Shunt




Ajánlott videók
1982.02.01. See You John The Revelator - magyar felirat LaserTheater - depeCHe MODE Show 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 3.rész Alan Wilder’s History Morph MTV Awards 1988 - Backstage - Final Countdown

2008.11.21. 15:00 | Faith | 6239 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
1. Hozzászóló: Fabe [Szerkesztő] | Időpont: 2008.11.22. 09:04
Fabe

fasza remix…jó lesz az új recoil bash-hez (coming soon) ;)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©