depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Elmarad az évvégi két nagy buli a SportMax2-ben!!!

Sajnálattal tudatjuk, hogy a december 30-ra meghirdetett IV. Techno Art Show illetve a 31-i Depeche Mode Classic Night Szilveszter
ELMARAD!

Az utolsó pillanatig azon dolgoztunk, hogy mindkét rendezvény megmenthető legyen, ezért történt meg viszonylag későn a bejelentés.

Döntésünk okai: A minket támogató vállalkozások kiadásaik drasztikus lefaragására kényszerültek, a gazdaság rossz állapota miatt. Ezért elsőként a reklám büdzséjüket csökkentették, vagy szüntették meg. Tudomásul kell vennünk, hogy hazánkba támogatók nélkül nem lehet külföldi zenekarokat meghívni, így anyagi segítség híjján lehetetlenné vált a rendezvények megtartása.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy NEM hibáztatjuk partnereinket semmiért, sőt köszönjük Nekik az eddigi segítséget és, hogy a FRONT 242 koncertet lehetővé tették számunkra.

A jegyek a váltás helyén visszaválthatók! Probléma esetén a .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet) címen kaphattok felvilágosítást.
 
Megértéseteket köszönjük!
 
Black Head Agency




Ajánlott videók
Dave Gahan - Deutsche Welle interjú Alan Wilder Prágai Meghívója Üzenet a magyar rajongóknak - 2005 Precious - Compare 2009.02.23. Wrong 1998.09.15. Prága - Meet & Greet

2008.12.16. 03:50 | liquid | 5348 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
2. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2008.12.16. 15:12
Precious101

A szervezők nem tehetnek róla, a mai sz@r gazdasági helyzetben ez egyáltalán nem meglepő!  ;;;

 
1. Hozzászóló: ray-101 | Időpont: 2008.12.16. 04:54
ray-101

hurrá köszönjük szépen elbaszarintottátok a szilveszterem de rendesen :(  grrr
most kereshetek más bulit k életbe!!!! grrr

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©