depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A depeCHe MODE újra stúdióban!

A depeCHe MODE újra stúdióban!

Na nem most csak jövőre…

 
 Igen, úgy tűnik igaz a hír, miszerint a depeCHe MODE tagok újra stúdióba vonulnak, hogy egy vadonat új stúdió albummal örvendeztessenek meg minket.
A hír szerint februárban kezdik a munkát a fiúk, így 2008 év vége felé már kezünkbe vehetjük az új CD-t!
 
Ezzel kapcsolatosan azt is lehet már tudni, hogy Dave az új szóló albumával (Hourglass – várható megjelenés: 2007. október 22.) valószinűleg nem fog turnézni sajnos.
 
Egyenlőre a depechemode.com -on nincs fenn a hír, de a másik hivatalos oldalon a www.depechemode.de-n és a www.depeche-mode.com-on (HOME) már olvashatjuk.
 
 
Forrás: dM.de




Ajánlott videók
1985.04.29. Shake The Disease 2010.01.11. RTL Klub - dM - Live In Budapest - Mix SZTAROCK 1993 / depeCHe MODE 1993.09.13. Condemnation EMA 2006 – Promó videó 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 1.rész

2007.07.16. 07:06 | Precious101 | 15800 Olvasás | 47 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  1 2 3 >
47. Hozzászóló: asus | Időpont: 2008.02.27. 16:23

Remélem minél hamarabb összeállnak a mesterek és elkészítik az új lemezt..Aztán meg gyerünk a koncertre ;)

 
46. Hozzászóló: mata-hari | Időpont: 2007.10.15. 12:11
mata-hari

Témánál maradva… :)
I Heard a Rumor…
Egy Mart rajongói oldalon jelent meg:
“September 8, 2007: Word has it that Martin has been writing songs for the next Depeche Mode LP. Fletch has been heard stating that Mode will get together at the beginning of 2008!”

 
45. Hozzászóló: sonic | Időpont: 2007.07.31. 13:46
sonic

Nem igazán ide tartozik és talán már sokan láttátok is, aki nem az gyorsan pótolja be:
http://www.youtube.com/watch?v=H9SZjoKIQtg

 
44. Hozzászóló: Zútika | Időpont: 2007.07.30. 01:24
Zútika

Szerintem is túl kellene már tennünk Magunkat ezen. Gyakorlatilag semmi esély sincs rá, hogy Alan visszamenjen a DM-be, jó elpoénkodni azon, hogy “mi lett vóna ha?”, de ennek nincs realitásértéke. Tény, sokan mondják, hogy a Depeche fénykora (zeneileg) 1995-el véget ért, amiben van is valami, ha meghallgatom az Excitert, valahogy ezzel egyet is értek, de aztán berakom az Ultrát, és a PTA-t, és örülök, hogy azért mégsem ez minden létező világ legrosszabbika. ;)

 
43. Hozzászóló: laci72 | Időpont: 2007.07.28. 11:01

De,  sajnos Alan maximum Dave-vel bír egy levegőt szívni egy szobában..(lásd az akkori sajtó komunikét..) így kár ezen gondolkodni….

 
42. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2007.07.28. 08:27

“(Igaz. hogy Vice alapító tag volt s nélküle nem lett volna DM, de ha az ő zenei koncepcióját követték volna, ma nem tartanának itt. Ő más irányzatot képvisel.)”

Nem Depeche Mode lennének, hanem prüntyike Mode! :-D

 
41. Hozzászóló: mode85 | Időpont: 2007.07.28. 08:24

Remélem előbb-utóbb valaki megkérdezi Alan-t 8-) Az biztos hogy valami fantasztikusan jó album lenne belőle… Elvégre neki köszönhetjük az “depeses” hangzást. 

(Igaz. hogy Vice alapító tag volt s nélküle nem lett volna DM, de ha az ő zenei koncepcióját követték volna, ma nem tartanának itt. Ő más irányzatot képvisel.)


Vendégzenészek? A “klasszikus négyes” idején max háttérénekesnők voltak. Nekem jobban tetszett amikor ők négyen adták elő a számokat. Az volt az igazi.  Itt is kitűnik, hogy Alan mennyire képzett zenész és technikai szakember.

 
40. Hozzászóló: mata-hari | Időpont: 2007.07.26. 06:37
mata-hari

Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam - előfordul… :) - én nem állítottam egy szóval sem, hogy Vince részt vesz, vagy hogy igen is vegyen részt a DM új stúdióalbum elkészítéseben ilyen vagy olyan formában (zene/dalszerzés, produceri vagy hangszerelési stb stb munkálatokban).
Én azt írtam, hogy HA egyszercsak lesz új album és az lenne az utolsó album és olyan megfontolásból készülne, hogy “na gyerekek ez lesz az utolsó album”, akkor szerintem egy igen frappáns (hogy ezzel a szóval éljek…, de használhatnám a gáláns szót is de az még jobban nem illik ide…) zárás lenne, ha egykori ALAPÍTÓ tagként Vince is kivenné, kiveHETné részét a munkálatokban, ahogy Alan is, mert ő is meghatározó tagja (volt - múlt időt az olvassa még hozzá, akinek kedve van) a DM-nek.

Én meg amondó vagyok, hogy ha nincs Vince akkor nincs Depeche Mode (és ide bárkinek a nevét be lehet helyettesíteni!!!) Ezért is felesleges az olyan latolgatás, hogy ha még mindig a DM-ben lenne Vince, akkor Dave női ruhában énekelné a mittoménmit…

Én csípem Vince munkásságát. Tény: más mint az Alan-nel folytatott dm hangzás.

Dave papírszörnye nálam olyan mint az ULTRA: hangulat kell hozzá hogy meghallgassam.
(Most kismillióan képzeletben nekem esnek, mert véleményük szerint az az album az atyaúristen a dm összes közül…, mindegy én ebben nem szoktam vitatkozni… Mert jó az az album, de NEKEM nem az a legeslegleglegleglegleglegeslegjobban tetsző album, amit akárhánykismillijócsillijószor végig tudok és akarok hallgatni!)
Dave szólójával is így vagyok. Elkap az érzés és széjjelhallgatom aznap. No de nem is ez a lényeg.
A következő Dave albumot roppant mód várom. És én is azon a véleményen vagyok, hogy a kísérőzenekar (legalábbis, akikkel együtt lépet fel pár hónapja a mittomén milyen alkalomból vmkor a szülinapja környékén) egy pöttyintőt gyérek (szerintem…!)
Szerintem lesz Dave túrné (még ha gyökkető állomásból is fog állni) , csak izzítják a jónépet még egy ideig… :-)  ;)
Na akkó’ hát ennyi!
Uff! Én beszéltem! :) |-|

 
39. Hozzászóló: Zútika | Időpont: 2007.07.26. 06:01
Zútika

Szerintem szóltak, csak Alannek marhára nincs kedve…a Recoiles chaten is azt írta július elején tök ironikusan, hogy “Eddig még senki sem kérdezte meg, hogy nem akarok-e visszamenni a DM-be? Milyen kiábrándító.”:D
Nem is kell feltétlenül visszamennie, Szerintem most a DM úgy, ahogy van, egy nagyszerű korszakot él meg, annak ellenére, hogy nincs Náluk Alan. Remélem az új album megközelíti majd a Playing The Angel színvonalát!

 
38. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2007.07.25. 13:51

Azért (is) szép az élet, mert különbözőek vagyunk, más-más gondolatokkal, érzésekel….:-) Valakinek nem tetszett, valakinek meg jobban, mint egy dM koncert! :-) Valakinek bejött Martin koncerje, teletűzdelve zongorán előadott számokkal (mint nekem), valakinek meg éppen ez nem tetszett. :-) Szerintem nincs ezzel semmi baj, esetleg csak akkor, ha valaki rátukmálja a véleményét másra! Ha csak elmondja a véleményét, nekem azzal semmi bajom.:-)
De Vince ne vegyen részt semelyik dM produkcióban, mert teljesen más stilust képvisel! :-))) Alant akarom producernek! Szól valaki neki?

 
37. Hozzászóló: laci72 | Időpont: 2007.07.25. 13:23

Kedves Mönye, engem nem zavartak a zenész társak…Végül is Dave miatt mentem ki a koncertre..és Martin meg Andy nem értek rá...Egyedül meg csak nem léphetet fel.. :) Mert akkor olyan lett volna, mint a Martin koncertjei :D De akkor is túlzás volt amit egy-két DM fan megengedett magának.. grrr

 
36. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2007.07.25. 12:13

ÁÁÁÁÁÁ...lagyünk optimisták! :-))
Emlékezzünk! Lajosunk 2006-ban azt regélte, a Best Of a Mode utolsó dobása, erre pedig itt a pletyka egy esetleges új albumról, és Lajos sem mondja immár, hogy nem lesz! Davenek pedig nem lesz turnéja, vajon miért nem? Lebeszélte a Lajos róla? :-))
Én sem tudom, lesz-e vagy sem, de jövő ilyenkorra megmondom! :-)
Amúgy Dave koncertjén kint voltam és nem voltam elragadtatva tőle! :-)
Nem Dave-val volt a baj, hanem a kocsmai zenészhaverjaitól, akik nem hozáértő MODE-on adták elő azokat a számokat. Dave-val nem volt probléma, mert Ő csak a saját magát adta és nagyon jó volt látni, hogy mennyire élvezi a saját turnéját! :-)
UFF, én beszéltem!

 
35. Hozzászóló: wgd | Időpont: 2007.07.23. 15:59
wgd

Érdekes dolgokat olvastam most végig, volt amelyiken sírtam és volt amelyiken nevettem…..:-)  :-)  :-) Vince Clarke részt venne egy új album felvételein? Képzeljétek el, hogy ha Vince maradt volna a Mode-ban, soha nem volna pl, People Are People vagy Personal Jesus. Igy aztán 1992-ben lehet hogy Dave nem lett volna hosszú hajú, hanem női ruhában énekelte volna a Take A Chance On Me-t :D :D . Na mindegy, Alan-ért viszont kár :(  Dave szolója szerintem harmat, pedig Ő nálam egy GOD. Viszont a Suffer Well után már izgatottan várom az új lemezét. A PM -szel csak az volt a baj, hogy sok volt rajta a lírai próbálkozás. Új Mode album pedig nem lesz, legalább is ahogy az eddigi periódusokat nézem.

 
34. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2007.07.23. 14:22
Useless-girl

angilrl: egyetértek! nekem is bejön a PM, sőt a Live Monsters dvdt mikor megnéztem, teljesen a varázs alá kerültem. Valahogy olyan finom, megfoghatatlan volta hangulat jópár lassabbb számnál, mint pl. az exciteren, csak ez személyesebb volt valahogy, mert csak Dave-ről szólt. És RETTENETESEN sajnálom, hogy 2003-ban még nem ismertem a fiúat, csak 2004-től, s íg nem voltam a koncertjén, pedig barátnőm is mondta, hogy szuper volt. Ezért most én is szomorú/mérges vagyok. De ez van sajnos. Talán… egyszer még… Reménykedjünk!

 
33. Hozzászóló: angilrl | Időpont: 2007.07.23. 12:56
angilrl

hát ez már…..( nem folytatom mert nem akarok csunyát irni)
nekem nagyon da nagyon tetszett a Paper Monsters album és a turné is!!!!!!!!! le se tudom irni h mennyire! :D azoknak akiknek nem tetszett mért kellett egy szót is szólniuk??? én nem voltam sajnos a Dave koncin, de ezke szerint lehet h soha nem is leszek?? :[  :(  ez elszomorit, vagy inkább feldühit… :(  :(  :(
lehet fura de nekem szinte jobban tetszik a PM, mint egykét DM album :[

 
32. Hozzászóló: laci72 | Időpont: 2007.07.23. 11:10

Na azóta kiderült ,hogy 2009-ig biztos nem.. ;;;. Kár.. De engedjétek meg ,hogy megköszönjem azoknak a “kedves és megértő” DM rajongóknak akkik Dave 2003 turnéját látványosan fikázták és a lemez vásárlást és a koncertlátogatást mellőzésére(bojkott) buzditottak.Köszönöm..Miatuk nem lesz Dave szoló turné..Pedig nekem tetszet a 2003-as koncert..

 
31. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2007.07.23. 10:32
Useless-girl

Jah, kár hogy 2009-ig nem valószínű album…

 
30. Hozzászóló: mata-hari | Időpont: 2007.07.23. 03:56
mata-hari

Én csak azt remélem, ha valóban ez lesz az utolsó stúidó album (mert vmiféle tudatos koncepció alapján, közös megbeszélés alapján és elhatározásból), akkor beleadnak apait-anyait és némi köze lesz hozzá Alannek, Vincnek is. Igazi frankó ‘80as évek hangzásvilággal, hozzá Anton klippek összetéveszthetetlen képi világával…  ;)
A Dm meg ugye attől Dm, hogy olyan volt a pályafutásuk amilyen! Semmit nem lehet eltagadni, elvenni tőlük már!
Ha voltak is sztárallűrjeik, nofene kit érdekel! Kritikával szinte minden elfogadható tőlük! :-)

Egy a lényeg most: Dave szólója!
Én azért még némi fenntartással fogadom a hírt, hogy 2008/09-be/an új dm stúdió album…

A hír amúgy megdobogtatta kis szívem és most vigyorgok magamban! :)
Pont két napja volt a baráti körömben erről téma, anélkül, hogy tudtunk volna erről… I’m looking forward to seeing & hearing them!

 
29. Hozzászóló: laci72 | Időpont: 2007.07.20. 14:05

Hát mire ebböl turné lesz én is közelebb leszek a 40-hez mint a 30-hoz. de ott leszek a szinpad előtt…

 
28. Hozzászóló: Martin(a) | Időpont: 2007.07.20. 13:43
Martin(a)

sztem csinálják amíg bírják! :-)  baromira nem érdekel, hogy megöregszenek! amíg jó a zenéjük én szeretni fogom őket, és azt is megnézném, h Dave 80 évesen egy bottal botorkál a színpadon!!!  ;)  elvégre rajongó vagyok, vagy mi…  :[  ;)

 
Lapozás:  1 2 3 >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©