depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Kiadványok
Hirdetés

25 Years Of Faith And Devotion - Még rendelhető

25 Years Of Faith And Devotion - Még rendelhető

25 Years Of Faith And Devotion - Limited DVD - Még rendelhető

Szlovákiában a napokban lát napvilágot egy remek kis limitált DVD az együttes csehszlovákiai történelméről, amit Magyarországról is lehetséges rendelni. A magyar feliratok elkészítésénel a FREESTATE.hu működött közre. Már csak pár szabad példány van, ne habozzatok! 2006.04.10-én zárul a megrendelések fogadása.

Maga a szerző így vélekedik a DVD-ről: “Ez a film nemcsak a depeCHe MODE rajongói számára készült, hanem különösképpen azok számára, akik eme együttes erejét eddig még nem vélték felfedezni. Egyúttal ez a Fekete Ünnep azoknak a srácoknak van szentelve, akik befolyásolták serdülő korszakomat, megtanítottak megérteni a zenét, és megismerni a művészetet klippjeik és vizualitásuk segítségével. Még ha tudom is, hogy a depeCHe MODE tagjai 25 év után is emberek.” Az utolsó mondat “emberek” kifejezésével a szerző egy korábbi, 1993-as könyvére utalt, melynek címe „a depeCHe MODE tagjai is emberek” (angol fordításban „depeCHe MODE are People”.

Részletes információk a DVD-ről és annak megrendeléséről a következő címen (angol nyelven) találhatóak: 25 Years of Faith and Devotion

A DVD-hez készült legfrissebb Trailer letölthető nálunk: 2nd DVD Trailer

További kérdésekre válaszolunk a fórumban: Szlovák DVD, Minden ami a DVD megjelenésével kapcsolatos

2006.04.11 22:54 Frissítés

Most kaptunk friss képeket, arról, hogy is fog kinézni a sokat emlegetett 25 Years Of Faith And Devotion - DVD, a képgalériában egész komoly háttérképeket is találtok.

Képgaléria: 25 Years Of Faith And Devotion - DVD

 




Ajánlott videók
Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 1 2004.10.18. Enjoy The Silence [2004] Corrupt - Studio Session Walking In My Shoes - Magyar felirat 2009.06.25. RTL Klub - Reflektor Personal Jesus – Stars On Ice 2008 – 2

2006.04.04. 09:14 | Faith | 31140 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
2. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2006.04.05. 03:12
Faith

Ahogy a szöveget fordítottam, az nem mindig túl érdekes, meg vannak nagyon béna hozzászólások is benne, hisz rajongókat szólítanak meg és sok SK “hírességet”. Magát az anyagot még én sem láttam. A trailerekben nagyon jók a képhatások, vágások, stb. A szerző nagy tisztelője Anton Corbijn-nak! Maga a borító is egy Anton ötlet felhasználásával készült. A festet motívum erősen megvan világítva alulról (a papíron/festésen át) és felülről gyengébben, megfelelő szögből, így egész érdekés fény/szín hatás tapasztalható. Személy szerint nekem bejön ez a grafika.

 
1. Hozzászóló: Kucced | Időpont: 2006.04.05. 03:00
Kucced

Ha az anyag is olyan jó, mint amennyire a borító szép, akkor nem lehet panaszunk..:)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©