depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

Recoil - karácsonyi ingyenes letöltés

Recoil - karácsonyi ingyenes letöltés

Örömmel tudatjuk, hogy egy ÚJ ’Prey’ (subHuman) bonus mix lát napvilágot, melyet Alan Wilder jóváhagyásával David Husser készített. A francia Davidet Paul Kendall ajánlotta, aki a The Thin Line stúdióban készíthette el a mixet. A dal letölthető lesz a Recoil hivatalos oldaláról és a MySpace oldalukról is.

 
 
Megjelenés: 2008. december 8-án.
 
PK véleménye Davidről:
„Ő egy csiszolatlan gyémánt! Volt olyan szerencsém, hogy 6 évvel ezelőtt ismerhettem meg David Hussert, még Párizsban. Azóta több közös munkánk is volt, és mindig nagy benyomást tett rám, miként tudott még egy régi játékosnak is új trükköket tanítani. Egyszerűen a legjobb hangmérnök, akivel valaha találkoztam. Hála a keverési és produkciós készségének megtehettem akár azt is, hogy a stúdió egyik sarkában malmozzak. Szerezd meg régi csapatának az „Y Front”-nak a 2001-es albumát „Mellow Cosmos” címmel, és meghallgathatod kiváló tördelt gitár-basszus témáit.”
 
Reméljük nektek is tetszeni fog a dal! Majd írjátok meg véleményeiteket.
 
Forrás: Shunt
Ajánlott videók
2006.06.05. John The Revelator Recoil - Allelujah - Videó Dave Gahan - Kingdom [Live at Spinner] Enjoy The Silence - Hands And Feet Video Mix by 101 Klub 1987.04.13. Strangelove 1987.12.28. Behind The Wheel

2008.11.21. 21:00 | Faith | 5272 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©