depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Elmarad az évvégi két nagy buli a SportMax2-ben!!!

Sajnálattal tudatjuk, hogy a december 30-ra meghirdetett IV. Techno Art Show illetve a 31-i Depeche Mode Classic Night Szilveszter
ELMARAD!

Az utolsó pillanatig azon dolgoztunk, hogy mindkét rendezvény megmenthető legyen, ezért történt meg viszonylag későn a bejelentés.

Döntésünk okai: A minket támogató vállalkozások kiadásaik drasztikus lefaragására kényszerültek, a gazdaság rossz állapota miatt. Ezért elsőként a reklám büdzséjüket csökkentették, vagy szüntették meg. Tudomásul kell vennünk, hogy hazánkba támogatók nélkül nem lehet külföldi zenekarokat meghívni, így anyagi segítség híjján lehetetlenné vált a rendezvények megtartása.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy NEM hibáztatjuk partnereinket semmiért, sőt köszönjük Nekik az eddigi segítséget és, hogy a FRONT 242 koncertet lehetővé tették számunkra.

A jegyek a váltás helyén visszaválthatók! Probléma esetén a .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet) címen kaphattok felvilágosítást.
 
Megértéseteket köszönjük!
 
Black Head Agency
Ajánlott videók
John The Revelator - magyar felirat Precious - Magyar felirat 1987.04.13. Strangelove 2009.11.18. Fragile Tension 2005 Making The Angel - dM in the Studio John The Revelator a Megatáncban

2008.12.16. 03:50 | liquid | 5353 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©