depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Dave Gahan
Hirdetés

Dave és a Mirror

Dave és a Mirror

A Side-Line információi alapján Dave vokáljával járul hozzá a Mirror (Tükör) névre keresztelt projekthez, melynek kulisszái mögött Tom Anselmi (a Slow ex-énekese) és Vincent Jones, billentyűs (Paper Monsters Tour) állnak.

A projektben több vendég előadó is részt vesz Dave-en kívül, akinek a hangját a „Nostalgia” című számban fedezhetjük majd fel. A dalon Mike Garson, David Bowie billentyűse is közreműködik. Jones a szerzeményt elektronikus, szimfonikus, régi-új és nagyon erős dalként jellemzi. Dave az előző albuma után szintén besegített Junkie XLReload” című dalában.

A hír már lassan kacsának tűnt – múlt nyári felbukkanása okán – de Daniel Barassi (a dM.com webmestere, akinek az utóbbi időben pozitív irányba javult rajongókkal való kommunikációja) legfrissebb nyilatkozata alapján, valósnak tűnik a hír. Daniel azt is elmondta, hogy a dal igazán jól sikerült és hamarosan debütál, tehát lesz minek örülni.
 
Forrás: www.depechemode.sk
Ajánlott videók
Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században 1989.02.13. Everything Counts [Live] Suffer Well - The Sim Version Recoil - Final Tour Date - Szikra - Budapest 1985.09.16. It’s Called A Heart Recoil - Allelujah - Videó

2008.04.03. 14:30 | Faith | 5602 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©