depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Dave Gahan
Hirdetés

Dave és a Mirror

Dave és a Mirror

A Side-Line információi alapján Dave vokáljával járul hozzá a Mirror (Tükör) névre keresztelt projekthez, melynek kulisszái mögött Tom Anselmi (a Slow ex-énekese) és Vincent Jones, billentyűs (Paper Monsters Tour) állnak.

A projektben több vendég előadó is részt vesz Dave-en kívül, akinek a hangját a „Nostalgia” című számban fedezhetjük majd fel. A dalon Mike Garson, David Bowie billentyűse is közreműködik. Jones a szerzeményt elektronikus, szimfonikus, régi-új és nagyon erős dalként jellemzi. Dave az előző albuma után szintén besegített Junkie XLReload” című dalában.

A hír már lassan kacsának tűnt – múlt nyári felbukkanása okán – de Daniel Barassi (a dM.com webmestere, akinek az utóbbi időben pozitív irányba javult rajongókkal való kommunikációja) legfrissebb nyilatkozata alapján, valósnak tűnik a hír. Daniel azt is elmondta, hogy a dal igazán jól sikerült és hamarosan debütál, tehát lesz minek örülni.
 
Forrás: www.depechemode.sk




Ajánlott videók
Samsung - Kingdom reklám Wrong - magyar felirat In Your Room - Magyar felirat 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 6.rész 1984.08.20. Master And Servant dM.com - Videó Blog - Budapest HD

2008.04.03. 08:30 | Faith | 6694 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Dave és a Mirror
 
1. Hozzászóló: angilrl | Időpont: 2008.04.03. 10:21
angilrl

kíváncsian várom a számot :)  nekem a Reload nagyon tetszik, sztem jó szám…  :-P remélem ez a Nostalgia is ilyesfajta jó szám lesz ;)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©