depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

Recoil - Budapest - Várhatóan kiadásra kerül a koncert

Recoil - Budapest - Várhatóan kiadásra kerül a koncert

A Recoil „A Strange Hour” turné európai szakaszának utolsó állomásán – nem máshol, mint fővárosunkban, Budapesten – Alan és a Recoil csapat úgy döntött beveti a csodafegyvert. Mégpedig egy hatalmas, a mozikban megszokott méretű vásznon történő kivetítés és speciális mozi vetítőnek az alkalmazásával. Mindezt a frissen felujított Szikra Klubban.

A vászon, hatalmas 8 x 5 méteres méretekkel rendelkezik, ami lefedi a teljes színpadképet. A fellépést a tervek szerint több kamerával és a legújabb technológiák segítségével rögzítik HD minőségben, hogy az esemény a lehető leghűbben kerüljön rögzítésre.

Az, hogy az „A Strange Hour” névre keresztelt turné mikor és hogyan kerül kiadásra még nem eldöntött, de biztosíthatunk benneteket, hogy az elmúlt év fokozatosan bővülő és változó produkcióját rögzítő anyagok biztosan kiadásra kerülnek majd valamilyen DVD/Blu-Ray formátumban. Természetesen valamilyen dokumentum anyag ill. koncertfilm kíséretében.


Recoil - Budapest - Várhatóan kiadásra kerül a koncert - 2010.12.04.

Még mindig maradtak jegyek az eseményre – ha elérhető közelségedben van, és a hó sem torlaszol el, próbálj meg Te is eljönni, és legyél részese ennek az egyedi látványnak. Úgy gondoljuk ez „Az Érdekes Óra” kiemelten jól fog szólni és megjelenni ezen az estén!

Milkovics Mátyás a magyar Neo csapat oszlopos tagja szintén fellép az este folyamán IO projektjével. Az este későbbi részében Alan, Paul és a teljes csapat csatlakozik a rajongókhoz, hogy együtt ünnepeljék a turné záróbuliját. Miközben több DJ is szolgáltatja majd a hangulathoz elmaradhatatlan zenéket.
 
 
NE HAGYD KI!
- Hihetetlen látvány, 8 x 5 méteres vászon!
- Turné zárás
- Talán az első dM / Recoil koncertfelvétel mely Budapesten kerül rögzítésre!
- Ha minden jól megy, akár TE is találkozhatsz Alannel!
 
 
KIHAGYHATATLAN!
Ajánlott videók
2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész 1997.03.31. It’s No Good 1993.02.15. I Feel You 2005 Making The Angel - dM in the Studio 2001.04.23. Dream On 2009.02.23. Wrong

2010.12.02. 12:02 | Faith | 13032 Olvasás | 59 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©