depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Blikk - Budapesten a Depeche Mode

Legnagyobb slágereivel, köztük a Question of Time-mal és az Enjoy the Silence-szel készült tegnapi budapesti koncertjére a Depeche Mode.

BUDAPEST — A brit popegyüttes tagjai a szokásosnál is komolyabb óvintézkedések közepette érkeztek délután a reptér kis gépes termináljára. Martin Gore (48) gitáros, vokalista, David Gahan (47) énekes és Andrew Fletcher (48) billentyűs, kikerülve a reptér tranzitját, már a repülőgépből kiszállva autóba szálltak, és onnan utaztak szálláshelyükre. A hangbeállás után nyitották ki a Papp László Budapest Sportaréna kapuit, ahol már délután óta ott toporogtak a legfanatikusabb rajongóik.

Meglepődött Dave Gahan láthatólag meglepődött a fotósoktól a repülőtéren.
Meglepődött Dave Gahan láthatólag meglepődött a fotósoktól a repülőtéren.

Sokan az első sorokból akartak megbizonyosodni arról, hogy kedvencük, David Gahan felépült. A sztár tavaly hólyagrákkal küzdött, és nem épp veszélytelen módon kevéssel operációja után már vissza is állt a munkába.

Gyorsan eltűnt Martin Gore igyekezett elkerülni a fotózást, így azonnal kocsiba szállt
Gyorsan eltűnt Martin Gore igyekezett elkerülni a fotózást, így azonnal kocsiba szállt.

Gahannél tavaly tavasszal fedezték fel a daganatot, Tour of the Universe turnéjuk első felét ezért le is kellett mondaniuk. Dave ettől függetlenül fantasztikus formában állt helyt nálunk júniusban, és azóta is nagyon odafigyel az egészségére. Vitamindús, tápláló ételeket eszik, és naponta szorgalmasan edz, hogy visszaszerezze a súlyos betegsége alatt elvesztett izomzatát.

Forrás: H. G. - Blikk

 
Ajánlott videók
1982.02.01. See You 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 1.rész 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 6.rész 2006.03.27. Suffer Well The Ultimate Video Mix 2007 Dave Gahan - Miracles [Live at Spinner]

2010.01.12. 06:07 | Faith | 6582 Olvasás | 9 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©