depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Kiadványok
Hirdetés

25 Years Of Faith And Devotion - Még rendelhető

25 Years Of Faith And Devotion - Még rendelhető

25 Years Of Faith And Devotion - Limited DVD - Még rendelhető

Szlovákiában a napokban lát napvilágot egy remek kis limitált DVD az együttes csehszlovákiai történelméről, amit Magyarországról is lehetséges rendelni. A magyar feliratok elkészítésénel a FREESTATE.hu működött közre. Már csak pár szabad példány van, ne habozzatok! 2006.04.10-én zárul a megrendelések fogadása.

Maga a szerző így vélekedik a DVD-ről: “Ez a film nemcsak a depeCHe MODE rajongói számára készült, hanem különösképpen azok számára, akik eme együttes erejét eddig még nem vélték felfedezni. Egyúttal ez a Fekete Ünnep azoknak a srácoknak van szentelve, akik befolyásolták serdülő korszakomat, megtanítottak megérteni a zenét, és megismerni a művészetet klippjeik és vizualitásuk segítségével. Még ha tudom is, hogy a depeCHe MODE tagjai 25 év után is emberek.” Az utolsó mondat “emberek” kifejezésével a szerző egy korábbi, 1993-as könyvére utalt, melynek címe „a depeCHe MODE tagjai is emberek” (angol fordításban „depeCHe MODE are People”.

Részletes információk a DVD-ről és annak megrendeléséről a következő címen (angol nyelven) találhatóak: 25 Years of Faith and Devotion

A DVD-hez készült legfrissebb Trailer letölthető nálunk: 2nd DVD Trailer

További kérdésekre válaszolunk a fórumban: Szlovák DVD, Minden ami a DVD megjelenésével kapcsolatos

2006.04.11 22:54 Frissítés

Most kaptunk friss képeket, arról, hogy is fog kinézni a sokat emlegetett 25 Years Of Faith And Devotion - DVD, a képgalériában egész komoly háttérképeket is találtok.

Képgaléria: 25 Years Of Faith And Devotion - DVD

 
Ajánlott videók
Az első dalok: Wrong és Peace 1984.10.29. Blasphemous Rumours Dave Gahan - Párizsi interjú 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 2.rész John The Revelator a Megatáncban 2010.01.11. RTL Klub - dM - Live In Budapest - Mix

2006.04.04. 09:14 | Faith | 29800 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©