depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Rendezvények | Egyéb
Hirdetés

CLIENT - Death Disco


Illusztráció Helyszín:Trafó Bár Tangó, Bp
Időpont:2006.12.09. 20:00
Belépő:2000 Ft







Részletek:
december 9. / 22H00
A Trafó Bár Tangó bemutatja
Death Disco Budapest
belépő - 2000 forint

Death Disco Budapest
Client - exkluzív lemezelőzetes koncert

Client - live
Alan McGee (Creation, Poptones, UK) - dj set
Miss Lucifer - dj set

A Death Disco Budapest karácsonyi bulija egy igazi különlegességgel kedveskedik a közönségnek, amikor is a "britpop keresztapa" Alan McGee vendégeként Európa egyik legizgalmasabb electro-pop formációja, a CLIENT teszi tiszteletét Budapesten, ráadásul nem is akárhogyan, hanem egy exkluzí­v, lemezelőzetes élő koncerttel !

A CLIENT több alkalommal is járt már Magyarországon, legutóbb éppen tavaly decemberben. Akkori dj-setjüket máig sokan emlegetik, ritkán mozgatja meg a Trafó színpadát úgy valaki, mint azt tavaly a két csaj, Client A és Client B tette. És mi történt azóta? Először is a CLIENT trióvá bővűlt, a modellvilágból érkező Emily Strange basszussal szállt be, í­gy 2006-ban már hármasban turnéztak Európaszerte. És amit talán még fontosabb, elkezdték felvenni harmadik lemezüket a produceri székben azzal a Youth nevű fickóval, aki többek közt a Verve Urban Hymns című lemezéért volt felelős. Az eredmény jövő tavaszra várható, akik azonban már hallották a készülő anyagot azt mondják, Client és City című lemezeik után ezzel az albummal végképp nagyot fognak dobni a hölgyek, hogy beelőzzenek a Ladytron - Goldfrapp - Client körben a legjobb nők az electro mezőnyben cí­mű nemlétező versenyben.

Budapesten a Trafó szí­npadán tehát ebből a készülő harmadik lemezből tartanak egy kis í­zelí­tőt , ami már önmagában véve nagy dolog hiszen kevesen játszanak élőben ilyen jellegű electro-popot, és ha ehhez még hozzávesszük, hogy a CLIENT fellépések image-ének elengedhetetlen része a látvány, amit a lányok szűk egyenruháikkal és tűsarkú cipőikkel tesznek teljessé, lassan de biztosan kihagyhatatlanná válik az este!

Természtesen a koncertjük után az immáron tiszteletbeli budapesti Alan McGee pakolja majd a táncoskedvűeknek a talp alá valót, aki az electro-ból a rockandroll-ba viszi a közönséget, a sort pedig a Death Disco magyar rezidens dj-je, Miss Lucifer zárja majd.

www.client-online.net
www.myspace.com/deathdiscolondon

Poszter

2006.12.07. 04:45 | Faith | 1600 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Rendezvények
09.01 Romkert / Nyíregyháza
04.13 Premier Café és Padlás Music Club, Szombathely - Főtér / Uránia udvar
03.30 Romkert / Nyíregyháza
01.12 Premier Café és Padlás Music Club, Szombathely - Főtér / Uránia udvar
01.12 ÚJ GYÁR, Budapest VIII. kerület, Mária utca 54.
 
TOP Cikkek
TOP Hírek
TOP Hozzászólások
Hirdetés
FREESTATE.hu ©