depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

Q+A: 4. menet

Q+A: 4. menet

A mostani album szövegvilága hogyan kapcsolható össze a korábbi lemezekével?

Mivel a szövegeket ezúttal sem én írtam, ezért megpróbáltam őket olyan zenei környezetbe helyezni, melyek révén képesek egy bizonyos hangulat megteremtésére. Szerintem az új dalok úgy kapcsolhatók a régebbiekhez, hogy bennük még mindig az emberi természet sötétebbik oldalát taglalom. Ez depresszióssá tesz, de képtelen vagyok betelni vele. Joe dalszövegei sugallták a subHuman címet - beszéljünk akár társadalmi osztályról, vallásról, fajokról, szexualitásról, akármiről. Nem is az a lényeg, hogy mindezekkel nap mint nap szembesülhetsz, hanem az, hogy ezek a dolgok egy végtelenetített körförgás részei, bárhol, bárkivel, bárhogyan megtörténhetnek. Hányszor vagyunk tanúi annak, hogy mások által lenézett emberek másokkal is alárendeltjeikként bánnak..? Mindig akad valaki, aki kevesebbre tartja a másikat - nap mint nap…

Forrás: Recoil @ MySpace




Ajánlott videók
LaserTheater - depeCHe MODE Show 2010.01.11. RTL Klub - dM - Live In Budapest - Mix Dave Gahan - Live - MAP Fund 2007 1982.02.01. See You MTV Rockumentary - Magyar felirat 2009.09.07. Corrupt - True Blood - Promó

2007.05.24. 07:04 | Kucced | 5362 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Q+A: 4. menet
 
2. Hozzászóló: Zútika | Időpont: 2007.05.27. 15:22
Zútika

Nem biztos,ez elég általános megállapítás.Persze teljesen igaz is.

 
1. Hozzászóló: mata-hari | Időpont: 2007.05.24. 08:55
mata-hari

“Hányszor vagyunk tanúi annak, hogy mások által lenézett emberek másokkal is alárendeltjeikként bánnak..? Mindig akad valaki, aki kevesebbre tartja a másikat - nap mint nap?”

(Nagy igazság!)
Alan! Ez burkolt célzás, utalás egy burkolt konkrétumra….?

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©