depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

Q+A: 1. menet

Q+A: 1. menet

Felkerült az első Q+A (Kérdezz/Felelek) kérdés és Alan válasza a Recoil MySpace oldalára. Kétnaponta új kérdés és válasz az elkövetkező 2 héten át - mindez a subHuman lemez promóciójának kezdete…

Mi mindent csináltál az elmúlt 6 évben?

A ’Liquid’ készítése és kiadása után úrrá lett rajtam a kimerültség és egy kissé bosszús voltam. Annyi erőfeszítés árán szerettem volna valami különlegeset létrehozni, s ilyen üzeneteket kaptam: „szeretném megvenni az albumod, de lehetetlen megtalálni a boltokban”. Majd mikor a rádióban már játszották a kislemezeket, akkor megint szinte lehetetlen volt őket beszerezni. Gondoltam – ennek így mi értelme? Szóval, úgy döntöttem élem az életem, élvezem a családdal együtt töltött időt. Mindig is szerettem volna látni, ahogy a gyermekeim felnőnek - és ez más szemszögbe teszi a lemezkészítést is. Stan a születésétől fogva nehezen kezelhető volt (ma is az) és nem lett volna tisztességes Hep-re hagyani az összes teendőt. Az a helyzet, hogy így is sokkal többet vállal, mint én, (szinte) minden panasz nélkül. Ezen megszakítás alatt még sokat ittam és lestem a sport közvetítéseket, és még ittam és néztem sport műsorokat.

Forrás: Recoil @ MySpace




Ajánlott videók
2009.11.11. Number One - Német Interjú - 5.rész 2007.12.01. Alan Wilder [Echo_Moskvi Interview] Ghost - Russian Version 2009.06.25. RTL Klub - Reflektor Personal Jesus – Stars On Ice 2008 Recoil - Allelujah - Videó

2007.05.16. 15:42 | Faith | 5417 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Q+A: 1. menet

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©