depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Dave Gahan
Hirdetés

Kingdom - Sajtóanyag

Kingdom - Sajtóanyag

Kingdom – hivatalosan megjelenik 2007 október 8.-án a MUTE kiadónál.
A szóló album ‘Hourglass’ címmel október 22.-én kerül a boltokba.

A depeCHe MODE ikonszerű frontembere Dave Gahan, Kingdom (Királyság) dinamikus dalával tér vissza október 8.-án. A kislemez a hőn áhított Hourglass (Homokóra) albumról került ki, mely a 2003-as bemutatkozó albumát a Paper Monsters-t (Papír szörnyek) követi a zenész-énekes áhított visszatéréseként.

A dalokat Dave Gahan, Christian Eigner és Andrew Phillpott (mindketten tagjai a depeCHe MODE turné csapatának) szerezték és hangszerelték. A Kingdom egy energikus mesterműve az elektronikus zenének.

A dal megjelenik 2 számos CD kislemezként, maxi CD-ként és letölthető formátumban is. Mindegyik formátum a gyűjtők számára érdekes bónusz anyagok kíséretében. A kislemez és a 7 collos bakelit B oldala tartalmazza majd a hibátlan Tomorrow (Holnap) dalt, míg a maxira a hivatalos videóklip kerül, Jaron Albertine rendezésében. Ezeket követi majd a 12 collos bakelit október 29.-én.

„Az egész arról szól, hogy van itt egy jobb hely, és az nem a fellegekben lakozik, hanem pont itt. El kell fogadnunk a világot magunk körül, úgy, ahogy van.” – mondja Dave. „Hazudnék, ha azt mondanám, nincs rám hatással a világ. Gyerekeim vannak, szeretném megóvni őket, és néha nem vagyok képes ezt megtenni.”

A szerzők – Dave, Christian Eigner és Andrew Phillpott – munkája, a Hourglass visszatükrözi Dave dalszerzői fejlődését is. A nyitó 2003-as Paper Monsters után, 3 fantasztikus szerzeménnyel rukkolt elő a legutolsó 2 millió példányban elkelt depeCHe MODE albumon (Playing The Angel), az I Want It All, Suffer Well és Nothing’s Impossible dalok képében.

Zeneileg az album kellemesen ötvöz több stílust is. Mindenképp elektronikusabb a hangzás, mint első szóló albuma. Ránctalanul váltotta fel a gitárokat a szintetizátorokra, melyeket vezérfonalul választott.
 
Forrás: DaveGahan.com




Ajánlott videók
1982.08.16. Leave In Silence Samsung - Kingdom reklám 1988.05.16. Little 15 Dave Gahan - Saw Something [Live at Spinner] Cluster - X Factor - Enjoy The Silence 1997.02.03. Barrel Of A Gun

2007.08.30. 12:23 | Faith | 5355 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Kingdom - Sajtóanyag

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©