depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Egyéb
Hirdetés

Bulvár: Annácska egy depeCHe MODE-taggal hált?

Bulvár: Annácska egy depeCHe MODE-taggal hált?

Kelemen Anna ügyes depeCHe MODE gruppie-ként a márciusi dM koncert után becserkészte Martin Gore-t és az ágyában kötött ki. Egy kitűnő szellemiségű éjszakát töltöttek együtt.

A márciusi depeCHe MODE koncert után Kelemen Annát annyira sokan látták Martin Gore-ral, hogy Annácska a Hot című bulvárlapnak végre bevallotta, valóban felment a zenész szállodai szobájába.

A testnél fontosabb volt a szellem

Kelemen Anna a koncert után a szálloda bárjában találkozott Martin L. Gore-ral, majd nem sokkal később a zenész szobájában kötöttek ki, legalábbis ezt állítja.

Annácska szerint fantasztikus éjszakájukban nem is a testiség, hanem a szellemiség volt a fontos, többek között, mert Martin L. Gore minden tekintetben művész.

Nem egyéjszakás kaland

Ennyit árult el Kelemen Anna a lapnak, többet csak azért nem, mert annyira tiszteli a zenészt, hogy nem fecseg ki róla intim dolgokat. Azt azért még leszögezte, hogy nem egyéjszakás kalandról volt szó, mert a mai napig barátságban vannak. Arra viszont nem tért ki, hogy barátságukat emailen, telefonon, sms-ben, esetleg más módon ápolják-e.

Azt szintén nem árulta el, mikor találkozott utoljára a szupersztárral.


Forrás: Velvet

Kapcsolódó cikk: Blikk




Ajánlott videók
1985.04.29. Shake The Disease 2006.03.27. Suffer Well Sajtótájékoztató - magyar feliratok 1984.03.12. People Are People 1981.09.07. Just Can’t Get Enough EMA 2006 - Interview

2006.10.19. 05:57 | Faith | 9464 Olvasás | 24 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  1 2 >
24. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2009.11.30. 08:26

Aha persze, de azért kellett a lóvé még Havas könyvéért. ;) Ő mondta el, nincs mit ezen szépíteni. :D
Akkor miért nem úgy csinált, mint Martin a “vádakra”, hogy: no comment. Na látod.
Na jó, annyira nem érdekel a téma, de ez így van.

 
23. Hozzászóló: ildi.dm | Időpont: 2009.11.30. 08:01
ildi.dm

Biztos forrásból tudom,hogy nem Ő kotyogta ki a sajtónak,hanem valaki más.Állítólag Ő nem is nyilatkozott volna ez ügyben,megtartotta volna és még évekkel később is mérges volt ezért az illetőre.
Tényleg nagy DM rajongó,még Basildon-ban is járt.
Amúgy+a bugyuta szőke nő,csak szerep,amit eljátszik.
Na,de jó!Nem védeni akarom!Csak ha már szó jött Róla úgy éreztem le kell ezt írnom!

 
22. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2009.11.30. 04:33

Na, azért nem úgy van, hogy nincs közünk hozzá: ki kérte, hogy mondja el? Ő maga mesélte akkor vállalja, hogy mondunk rá valamit. :)

 
21. Hozzászóló: FruMode87 | Időpont: 2009.11.29. 16:30
FruMode87

Mindenkivel egyetértek. Niki: Lehet, hogy Annácskáról írta Martin a Jezebel-t.  A végén még kiderül, hogy Annácska a múzsája Martinnak, de ne legyen így!  Szerintem tökmind1 kivel kefél Martin, mert 1: marhára nincs közünk hozzá, 2: a bulvárlapok újságírói nem fognak éhen halni, mert lesz min csámcsogniuk. :D Az igaz, hogy szegény Annácska borzasztó sötét, csoda, ha tudna angolul :D Mivel ugye már a köztudatból eltűnt, mint szürke szamár a ködben, és a kutya se foglalkozik vele, bepánikolt, és most ezzel próbálkozik. Ugyanis kóros exhibicionizmusban szenved.
Martin(a): Szerintem te azt nem igazán fogod látni, hacsak be nem vesznek harmadiknak, bár azt akkor Annácska nem köszönné meg, de hogy nem felejtené el, az egyszer biztos..XD Szellemiség? Na persze, Annácska meg a szellemiség.. Két külön fogalom. 
Mata-hari: Ez nem gyenge…Elképzelni is durva…

 
20. Hozzászóló: Alisha | Időpont: 2009.11.29. 12:22
Alisha

Niki, pont ezt akartam mondani… ott látszott is mennyire tiszteli, és mennyire tartja művésznek… ki tudtam volna kapni a szemét.. itt meg játssza az álszent p*csát :) Van valahol egy olyan vidi is, ahol Mart nyilatkozik, és valami paragrafusra hivatkozva, vigyorogva kitér a válasz elől :)

 
19. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2009.11.29. 10:27

Méghogy a szelleme: Biztos akkor írták együtt a Jezebel-t? :-)
Tiszteli: persze, azért beszélt olyanokat a Havas-könyvben. ;)

 
18. Hozzászóló: Martin(a) | Időpont: 2007.06.29. 11:29
Martin(a)

Tiszta szánalom, hogy két plasztikázás közbe unatkozik, és nekiáll ilyen hülyeségeken agyalni… Addig úgyse hiszem el, amíg a saját két szememmel nem látom! :D
1 viszont tuti, ne akarjon szembejönni velem egy sötét utcában…  :-P :-)

 
17. Hozzászóló: laci72 | Időpont: 2007.06.17. 03:09

Ha ez igaz…. Anna Retegj ! Tudok vagy két nőt akkik kiszedik a szemed!... :D

 
16. Hozzászóló: vig.andrea | Időpont: 2007.06.17. 01:10
vig.andrea

Én úgy tudom valóban igaz a hír,nem kacsa sajnos,mármint h a koncert után valóban együtt voltak…....csalódtam is Martinban :[

 
15. Hozzászóló: mata-hari | Időpont: 2007.05.13. 10:47
mata-hari

Ha nem Kelemen Anna, akkor más(t)!
Ha nem aznap, akkor előtte és utána számtalanszor… mással…

Egyébként - ha jól emléxem - a sofad turnén, vagy lemezfelvétel idején? (PASSZ!!!- lényegtelen)  vagy mikor egy filmecske készült róluk. Az újságíró bent volt M.G szobájában, M. az ágyon törökülésben gitárjával válaszolgatott (volna) a kérdésekre, mikor ecccör csak: Kipp-kopp valaki az ajtón kipikopácsolt és M zavartan Who is it? - Nyitja az ajtót, vagy már a KONZUMHÖLGYIKE tójjjja rá... Time is money, Mart! :)

Alig tudta kituszakolni a hölgyikét… Nnna szval…
És szerintem nem megrendezett volt! A hivatalos honlapjukon fent van egyébként!!!

De valóban búlvár az egész, és ha mégis igaz, nofene! Emberből van! :)
Én se nyúlnék Annácskához, és még a ........-mat. se raknám a szájába…., ahogy a haverok mondják…

 
14. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2006.10.22. 05:26
Useless-girl

Tényleg ribanc. Utálom az ilyen műnőket. grrr Szerintem visszataszítóak.
Ha igaz, akkor kicsit csalódtam Martinban. ;;; Az oké, hogy elvált és megragadja az alkalmakat, de KÖNYÖRGÖM NE ANNÁCSKÁVAL, hanem valami normálisabb nővel!!! Ha pasi lennék, akkor én hozzá se tudnék nyúlni egy ilyen “nőhöz”. Ez a nő egy felkapaszkodott senki. “Állítólag” játssza csak a buta szőke nő szerepét…. Na persze… ;)  (Bocs, de az ilyeneken mindig elborul az agyam. ;) )

 
13. Hozzászóló: Looney | Időpont: 2006.10.21. 06:18

ábrándozni azt lehet |-|
bitch!

 
12. Hozzászóló: Vick | Időpont: 2006.10.20. 14:15
Vick

Annyira feltűnési viszketegsége van ennek a nőnek!!!Tökmindegy neki csak róla beszéljenek…ha mégis igaz akkor meg Martin is tipikus férfi. :[ Ha ennyire nagy rajongó szerintem nem csinálna ilyet.Legalábbis nekem meg sem fordulna ilyesmi a fejembe….

 
11. Hozzászóló: Maistro | Időpont: 2006.10.20. 10:38

hogy tudott volna már 1általán hozzászólni martin-hoz?! magyarul sem tud nem hogy angolul :-)

 
10. Hozzászóló: somebodri | Időpont: 2006.10.20. 06:02
somebodri

A Blikk cikkeit sem kell véresen komolyan venni. Bulvár…. |-|

 
9. Hozzászóló: emzsé | Időpont: 2006.10.20. 05:37

Nem biztos, hogy a hír nem igaz, miért ne használna ki Martin egy ilyen helyzetet. Gondolom, más országokban is megteszi, pláne most, hogy elvált. Nekem csak az a furcsa, hogy mindez a márciusi koncert után történt. Ha olyan nagy barátság alakult ki közöttük, akkor miért nem arról pletykál Annácska, hogy a fantasztikus éjszakát megismételték júniusban is?
Egyébként én sem hiszem, hogy Anna olyan jól beszélne angolul, hogy magasröptű, művészi párbeszédet folytattak volna…
Mindenesetre már az osztrák rajongói oldalon is megjelent a hír, elég irónikusan.  :-)

 
8. Hozzászóló: Don | Időpont: 2006.10.20. 05:14

Meglepődnék ha ebből a hírből igaz is valami. Ha igen akkor egészségére. Hosszú volt a turné, valahol le kell vezetni a feszültséget :-) . Martin a maximumot hozza színpadon és azon kívül is. Ha igaz.
Ha nem igaz. Akkor szerintem Annácska gyüjtőgetheti a pénzét ügyvédekre. Mert ha, ezt az írott sajtóban olvassa majd Martin, és nem igaz. Akkor elő lesz kerítve jó pár ügyvéd, akik aztán nem szorakoznak majd.
grrr . Annácska szeret tetszelegni a bulvárlapok cím oldalán. Legalább annyi esze lenne, hogy tudná mi az a szellemiség. :). Ebből a nőből még azt sem nézem ki, hogy tud angolúl.  :D . Majd egyszer fölhívja Martin és elénekli neki a “The Things You Said” -et.

 
7. Hozzászóló: ANDY | Időpont: 2006.10.20. 00:27

Szellemiség???????? Szerintem azt se tudja, mi az??!! :-)))

 
6. Hozzászóló: ANDY | Időpont: 2006.10.20. 00:25

Mikor olvastam, azt reméltem, nem igaz! Martin! Mndegy kivel, csak vele NE!!!!!!! :-(( A márciusi DM koncerten láttam annácskát, nem is értem, mit keresett ott??!!

 
5. Hozzászóló: Gerike | Időpont: 2006.10.19. 15:23

RIBANC! martin azért nem hiszem hogy ilyen olcso k***ákra fecsérli az idejét!.

 
Lapozás:  1 2 >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©