depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

Alan Wilder Prágában – Buszt szervezünk

Alan Wilder Prágában – Buszt szervezünk

Többen jeleztétek, hogy érdekesnek tartanátok egy busz kirándulás szervezését Prágába a Recoil bulira, ahol maga Alan Wilder is megjelenne.

Miután felmértük az érdeklődést, az első busz már meg is telt. A 9 személyes busz után most egy másik 20 személyes busz szervezésén ügyködünk, ami már szintén félig megtelt. A szervezett út teljes költségét osszuk le a résztvevőkre, bármilyen haszon nélkül! Tehát ez nem egy üzleti vállalkozás, csak szeretnénk minél több rajongónak biztosítani a lehetőséget, hogy találkozhassunk egy élő legendával Alan Wilder személyében.

Ekkora lehetőséget vétek kihagyni! A buli napján (2007.09.29.) reggel 8 órakor indulnánk Budapestről, így a kezdés (19:00) előtt még egy városnézés is belefér a programba. Jegyek csak korlátozott számban elérhetőek. Összesen 300 (más hírek szerint 700) ember lesz jelen a bulin. Az úton akár DVD-t is nézhetünk, itt majd szavazással döntjük el, mi lesz a program + készülünk egy meglepetéssel is. A hangulat garantált! ;)

Kihagyhatatlan alkalom! Akit komolyan érdekel az út, az dobjon egy emailt a .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet) címre.
 
 
>>> Eddigi jelentkezők száma: 9+12. <<

<
 
Eddig a 20-as buszból 9 ember erősítette meg a részvételét. Ha hétfőig nem jön össze a 20 ember, akkor sajnos le kell mondanunk a buszt.
 
Jelentjük, hogy egyesítettük a két buszt, így 21 ember szombaton hajnalban nekivág a bulinak!
 
 

Alan Wilder Prágai Meghívója




Ajánlott videók
Recoil - Final Tour Date - Szikra - Budapest 2005.12.12. A Pain That I’m Used To 2009.09.07. Corrupt - True Blood - Promó 1997.02.03. Barrel Of A Gun 1997.06.16. Home 1982.02.01. See You

2007.09.17. 10:41 | Faith | 6096 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©