depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Egyéb
Hirdetés

A nagy testvér figyel?

A nagy testvér figyel?

Ismét érdekes, s jó ízlésre utaló nyomokat fedeztünk fel a Microsoft oldalain.

Most épp az új Windows Media Player 11-et bemutató angol nyelvű oldalon figyelhető meg néhány érdekesség, a demó „Playlist” ugyanis egytől-egyig depeCHe MODE dalokból áll. Nem is rossz irány, minden Windows-hoz csatoljon az MS egy-két dM CD-t.

Forrás: Microsoft

Sőt, akiknek már volt szerencséjük találkozni az új Windows Vista operációs rendszerrel, valószínűleg szintén felmerülhetett bennük, hogy dM rajongó bújhat meg a dizájnerek csapatában, hiszen az alap fekete Start menü színvilága is erre hajaz. A letisztult, kelletős külső csábítóan kívánkozik telepítésre. :)

Képek: Windows Vista Screenshots




Ajánlott videók
2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész 1985.04.29. Shake The Disease Dave Gahan - MTV EMA07 PreShow 1986.02.10. But Not Tonight Precious - Magyar felirat EMA 2006 Best Group - Nyert a depeCHe MODE!

2006.12.11. 17:13 | Faith | 5374 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: A nagy testvér figyel?
 
2. Hozzászóló: Orgati | Időpont: 2006.12.19. 11:00

Csatlakoznék. Nagyon jó, hogy a Vistában van Dm, kár, hogy ami a feladata lenne, azt nem tudja. NA de mit várunk tőlük. Legújabb hőstettük, hogy a Vistából kifelejtették, hogy támogassa a Zune-t. No comment…

 
1. Hozzászóló: CNCRD | Időpont: 2006.12.12. 11:00

Kár hogy az egész Windows egy kalap fekália….
Szeretném bemutatni az OSX Leopardot.
Viva la Apple!

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©