depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Cikkek
Hirdetés

Nagyító alatt: Jonathan Miller: Stripped

Nagyító alatt: Jonathan Miller: Stripped

Ismét napvilágot látott egy nagy lélegzetvételű összefoglaló mű, mely a teljességre törekedve igyekszik bevezetni olvasóját a DM-birodalomba.
E kicsit bő lére eresztett írásban a pár hete megjelent, 6500 forintos könyvet igyekszem boncolgatni.

Vetkőztessük pőrére a világ egyik leghíresebb zenekarát! Csábítóan hangzik, nem?

Még mielőtt bárki a Hustler TV logóját vagy egyéb más, sikamlós tartalomra utaló feliratot vagy emblémát kezdene el keresgélni, le kell hűtenem a kedélyeket: nem „erotikus” filmről van szó, hanem egy könyvről, mely a depeCHe MODE történetét igyekszik feldolgozni egészen a kezdetektől Gahan és Gore szólólemezének megjelenéséig. A vállalkozás nem kis falat, már csak a fenti események között eltelt időt tekintve sem, hiszen több mint 37 évről beszélünk!

Nem ment el az eszem, nem – csupán a könyv első mondatából arról értesülhetünk, hogyan is alakult meg Basildon városa egy 1946-os rendelet következtében.

Nem szeretnék ennyire előreszaladni. Kezdjünk csak hozzá egy kicsit komótosan, „öregurasan”.A teljes, háromrészes cikk (terjedelmi korlátok miatt) az alábbi címen olvasható:

slowblow.uw.hu
2006.04.18. 07:55 | Kucced | 8593 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
3. Hozzászóló: Kucced | Időpont: 2006.06.09. 06:16
Kucced

Ha jól tévedek, a Libri és a Bookline üzleteiben kapható (honlapok az ismert címek alatt..:-)

 
2. Hozzászóló: cyberbob | Időpont: 2006.06.09. 06:03
cyberbob

Szeretném megvenni a könyvet, de Békés megyében (Gyula, Békéscsaba) nem kapható, sőt nem is rendelhető. Ha valaki tud lelőhelyet (net is jó) ossza meg velem…!

 
1. Hozzászóló: gegidm | Időpont: 2006.05.24. 22:10
gegidm

Én több hibát is találtam a könyvben, de ezek csak apró szavak között kimaradó A betűk. Olvassa el mindenki, mert nagyon sok érdekes információ van benne.

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó cikkek
FREESTATE.hu ©