depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Cikkek
Hirdetés
depeCHe MODE: John The Revelator / Lilian (EMI)

Régen fordult már elő, hogy dupla A-oldalas kislemezzel örvendeztesse meg rajongóit a depeCHe MODE. Június 5-én azonban, újabb két nagyszerű dal kerül kiadásra - mégpedig, párhuzamosan - a kritikusok által is elismert, és világszerte 2 milliós példányszámban elkelt Playing The Angel albumról.

A két single-re másolt szerzemény közül az egyik a John The Revelator, melyet így jellemzett a The Sun munkatársa: „A John The Revelator nem hasonlítható egy Depeche Mode dalhoz sem - egy nyers, és vadul lüktető, gospel-szerű track.

A másik pedig, a fennkölten fölényes szinti-pop dal, a Lilian, mely szintén az aktuális nagylemez egyik kimagasló felvétele.

A John The Revelator már a Playing The Angel album megjelenése óta a kritikusok egyik kedvence. A Word magazin szerint, egy „lüktető gótikus-gospel, melyhez Anton Corbijn bizonyára rémisztő klipet tudna forgatni, és kislemezre kívánkozik”.

Nos, ami a klipet illeti, ezúttal nem a holland fotográfus állt a kamerák mögé, hanem az ősszel megjelenő, Milánóban rögzített koncertfelvételből kapunk ízelítőt.

A John The Revelator / Lilian páros a szokásos 2-track CD, Maxi CD és DVD formátumokban jelenik meg, exkluzív remixekkel, UNKLE tálalásában.Illusztráció

Íme, a tracklisták:
 
2-Track CD Single
John The Revelator - Single Version
Lilian - Single Version
 
CD Maxi Single
John The Revelator - ‘Dave Is In The Disco’ Tiefschwarz Remix
John The Revelator - Murk Mode Remix
John The Revelator - UNKLE Re Construction
John The Revelator - Boosta Club Remix
John The Revelator - Tiefschwarz Dub
 
DVD Single
John The Revelator - Video
Nothing’s Impossible - Bare
Lilian - Chab Vocal Remix

Időközben a depeCHe MODE elkezdte tavaszi / nyári turnéját, melynek során június 12-én lépnek fel Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban. A márciusi koncertjüket alapul véve, a fergeteges hangulat garantált!

Egy héttel előtte pedig, a boltokba kerül a John The Revelator, mely „egy elfogulatlan kritika a szervezett vallással szemben”, és egyben „a legjobb track” - az Independent szerint.
 
a depeCHe MODE hivatalos honlapja: www.depechemode.com
 
 
 
 

© Janurik János (EMI) - John The Revelator

 

Fotó © Lékó Tamás

 


   
   

   

2006.04.29. 08:36 | Janurik János | 10961 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó cikkek
Hirdetés
FREESTATE.hu ©